Emagister Eventos

Dimarts Emprenedor "Una experiència d'emprenedoria científica a la URV"

  • Fechas:

    Del 19/12/17 al 19/12/17

  • Lugar:

    Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació, Av. Països Catalans, 18 - Edifici S2 - Campus Sescelades E-43007 Tarragona, Tarragona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Dimarts Emprenedor

“Emprenedoria científica: opcions, reptes i recursos

                                 A cura de: Josep M. Gastó

   Dia 19 de desembre a les 9h30

 

Contingut:

L'emprenedoria científica representa un bon mecanisme de transferència tecnològica, especialment en aquells casos en els que la generació de coneixement científic d’interès industrial es combina amb l'existència de potencial emprenedor dins els propis centres i equips de recerca.

Tot i compartir elements comuns amb altres tipus d'emprenedoria, l’emprenedoria científica presenta una sèrie de característiques pròpies particulars que cal tenir en compte a l'hora de plantejar i tirar endavant la creació d’una Empresa de Base Tecnològica. Presentar i analitzar aquestes singularitats així com conèixer de primera ma quines són les eines i els recursos que l'ecosistema emprenedor posa a disposició dels grups serà l’objectiu principal d’aquesta sessió.

Ponent: Josep M. Gastó és doctor en enginyeria química per la URV i ha rebut formació especialitzada en centres com ESADE i MIT. Co-fundador de l’spin off STAITEC actualment és promotor de CRISTECH, centre de transferència tecnològica vinculat al grup de recerca CRISES de la URV. El centre està especialitzat en Seguretat de la Informació i Privadesa de Dades (www.cristech.org). La seva trajectòria professional combina experiència en gestió d’equips i projectes en àmbit públic i privat (ex-director del CESDA i director de Innovació Befesa-ABENGOA).

Lloc:

Centre de Transferència de la Tecnologia i Innovació (CTTi)

Edifici S2 – Campus Sescelades

Av. Països Catalans, 18

43007 Tarragona

 

   

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados