Emagister Eventos

Dimarts Emprenedor “Pacte per a la Reforma Horària: Objectiu 2025”

  • Fechas:

    Del 28/11/17 al 28/11/17

  • Lugar:

    Sala de Plens, Ajuntament Altafulla Plaça del Pou, 1 43893 Altafulla, Tarragona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Dimarts Emprenedor

         “Pacte per a la Reforma Horària: Objectiu 2025”

Amb el Sr. Fabian Mohedano

28 de novembre a les 19h

 

Contingut:

La reforma horària és una iniciativa ciutadana que proposa l’impuls de canvis horaris perquè puguem gaudir de més llibertat en la gestió del nostre temps. La reforma horària impulsa uns hàbits horaris cívics, potenciant la igualtat entre les persones, les nostres capacitats de bona relació i, sobretot, la nostra salut i benestar.

El Pacte per a la Reforma Horària ja és una realitat. El 17 de juliol 110 organitzacions van signar el Pacte per a la Reforma Horària, amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya. Aquesta signatura representa l’impuls d’una nova política pública que ens ha d’ajudar a recuperar uns horaris que ens eren propis fa quatre dècades, adaptats a la realitat del segle XXI.

L’Objectiu 2025 és el propòsit en que les institucions i organitzacions promotores del Pacte per la Reforma Horària es comprometen a:

1.     Recuperar les dues hores de desfasament horari en relació a la resta del món.

2.     Impulsar una nova cultura del temps a les organitzacions a favor de models més eficients i més flexibles per atendre les noves necessitats socials.

3.     Consolidar el factor temps com a nova mesura de llibertat, equitat i benestar.

Per aconseguir-ho, proposem, allà on el sector, l’activitat i el lloc de treball ho permeti, compactar la jornada laboral per avançar l’hora de sortida de la feina, introduir horaris laborals més flexibles d’entrada i sortida, avançar les hores dels àpats, tant del dinar com del sopar i sincronitzar els horaris de les empreses, institucions i actors socials i culturals.

Per tal d’assolir l’Objectiu 2025, el Pacte per a la Reforma Horària especifica la seva actuació a través d’eixos d’acceleració i mesures d’acceleració.

Ponent: Fabian Mohedano, membre de la Reforma Horària (iniciativa ciutadana que impulsa canvis horaris per poder gaudir de més llibertat en la gestió del nostre temps), treballòleg i diputat del Parlament de Catalunya.

Lloc:

Sala de Plens – Ajuntament Altafulla

Plaça del Pou, 1

 

   

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados