Emagister Eventos

Organizado por Tecnocampus

Dia Mundial de la Televisió 2018

  • Fechas:

    Del 21/11/18 al 21/11/18

  • Lugar:

    TecnoCampus Mataró-Maresme Parc TecnoCampus Mataró-Maresme Carrer d'Ernest Lluch, 32 08302 Mataró Barcelona, Espanya, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El proper dimecres 21 de nounvembre, el TecnoCampus et convida a l'acte de celebració del Dia Mundial de la Televisió, instituït per l'ONU. Durant l'acte, presentat pel periodista Roger de Gràcia, debatrem sobre tres temàtiques relacionades amb la televisió: dones i televisió; "youtubers" i noves plataformes de difusió; i nous perfils professionals.

Aquest edició del DMTV serà més televisiu que mai: un magazine amb la participació d'estudiants del Tecnocampus. L’acte constarà de diverses seccions, la principal de les quals serà un espai de debat sobre el present i el futur del mitjà televisiu.  A més, comptarem amb una banda en directe, Yellow Street Corner, també talent del Tecnoampus, la projecció d’alguns dels millors TFG del Grau de Mitjans Audiovisuals del curs passat i la ja clàssica secció del Rànquing de la TV, amb els programes més destacats de l’any.

Allà us hi esperen, entre d’altres, la Marta Roqueta, periodista especialitzada en gènere, l’Alejandra Palés, periodista i crítica de televisió al diari Ara i Serielizados i l’Anna Tarragó, acadèmica de la casa. Un autèntic magazine televisiu que es podrà veure en streaming gràcies a realització de Clack i l’ajuda d’estudiants del  Grau de Mitjans Audiovisuals. 
 

 

T'hi esperem! A l'Auditori del TecnoCampus a les 10:30h.

 

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados