Emagister Eventos

Organizado por Ocupació URV, de l'Oficina d'Orientació Universitària (OOU)

XIV Fòrum de l'Ocupació a Sescelades

  • Fechas:

    Del 25/04/18 al 25/04/18

  • Lugar:

    Escola Escola Tècnica Superior d'Enginyeria- Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química, campus Sescelades, Av. Països Catalans 26, Tarragona, Tarragona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El XIV Fòrum d’Ocupació al campus Sescelades de Tarragona està adreçat a tots els estudiants i antics alumnes de la URV, i l'accés és lliure de 9 h a 14 h i de 15 h a 18 h. Empreses del territori i joves interessats a buscar feina contacten als estands, on poden presentar els seus currículums, tenir accés a ofertes de treball o assistir a presentacions d'empreses, entre moltes altres activitats.

L'edició del Fòrum de Sescelades està adreçada a la major part d'ensenyaments de la URV, amb especial incidència en les carreres científico-tècniques, que són les que s'imparteixen al campus. Però independentment del sector econòmic a què pertanyin, les grans empreses participants disposen d'una àmplia plantilla i poden estar interessades en perfils professionals de diverses disciplines acadèmiques. Teniu tota la informació aquí.

Lugar ↑ subir