Emagister Eventos

Organizado por campus Terres de 'Ebre i OcupacióURV

IV Fòrum de l'Ocupació Universitària

  • Fechas:

    Del 21/04/16 al 21/04/16

  • Lugar:

    campus Terres de l'Ebre, Av. Remolins, n. 13-15, Tortosa, Tarragona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Amb el lema "Captació i retenció de talent a les Terres de l'Ebre" és la 4ª edició de la fira d’empreses, que ha esdevingut el punt de trobada anual entre la comunitat universitària i el sector socioeconòmic de les Terres de l'Ebre. Els estudiants d'últims cursos i els titulats universitaris tenen l’ocasió de rebre informació de primera mà dels responsables de recursos humans de les empreses més importants de l'entorn. Les 27 empreses i entitats participants, per la seva part, que són de tots els sectors, tenen l'oportunitat de conèixer la realitat universitària, i comprovar in situ les motivacions i expectatives dels universitaris, explicar els seus processos de selecció i captar candidats.

L'edició va adreçada als perfils de la major part dels ensenyaments de la URV. L'horari dels estands és d'11,30 h. a 13,30 h. i de 15 h. a 17 h. S'hi fan tallers, un d'innovació en els processos de selecció i un altre de dinàmica de grup per afrontar un procés de selecció.

Hi ha un servei gratuït d'autobús d'anada i tornada, prèvia reserva de plaça, des de Tarragona a Tortosa per a les persones interessades.

Teniu més informació aquí

Lugar ↑ subir