Emagister Eventos

Organizado por Serveis Campus

Inscripció entitats- Fira Solidària

  • Fechas:

    Del 16/05/19 al 16/05/19

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

LLoc: Plaça del TecnoCampus

Dia: 16 maig

Horari: 12:00-16:00

Des del TecnoCampus organitzem, aquesta primavera, la primera edició Fira Solidària TecnoCampus. Una oportunitat immillorable perquè els membres de la comunitat universitària i, públic en general, puguin conèixer a més d'una vintena d'entitats del tercer sector vinculades al TecnoCampus que treballen un ampli ventall de temes (pobresa, drets humans, solidaritat, infants, gent gran, etc.).

TecnoCampus Solidari també serà present amb un estand, on podràs conèixer els projectes i activitats que organitzem al llarg de l'any i t'informarem com pots col·laborar-hi.

TecnoCampus us facilitarà un espai per a cada entitat amb una taula, cadires i aigua. Les entitats podeu portar el material que considereu: roll-up, material per fer difusió , etc. 

A les 13.30h hem organitzat un dinar solidari a la Plaça ( 5 euros) els beneficis del mateix aniran a l’entitat més votada.  

Agrairem que ens doneu resposta abans del 3 de maigvia inscripció a l’agenda TecnoCampus

Podeu venir a partir de les 10.00 hores per preparar el vostre espai.

Les persones que us atendran aquell dia som la Núria Mis i la Maria Lima. Ens trobareu a l'estand TecnoCampus solidari o bé a la oficina de Serveis Campus.

Agrairem que feu difusió de la Fira solidaria TecnoCampus a través dels vostres canals de comunicació. Podeu utilitzar el hashtag  #TecnoCampusSolidari.

 

Activitats

-       Mostra d’entitats (informar de les entitats, en alguns casos vendre productes per tenir guanys, fer alguna gimcama; com demostracions ioga)

-       Xerrades informatives al ‘corner speech’ de cada entitat. Presentacions de 10 minuts amb torn de paraules.

-       Dinar solidari  Restaurant TecnoCampus. Els tiquets valen 5€ i es podran adquirir el mateix dia. Per cada tiquet venut es destinarà 1€ a una entitat social de les que participen a la Fira. Quan recullin el dinar se’ls hi donarà una butlleta on podran anotar l'entitat social a la que volen destinar els diners. lliuraran la butlleta emplenada a l'estand TecnoCampus Solidari.

Lugar ↑ subir