Emagister Eventos

Organizado por OcupacióURV

Fòrum d'Ocupació Universitària (Edició Tortosa)

  • Fechas:

    Del 11/05/17 al 11/05/17

  • Lugar:

    Campus Terres de l'Ebre, Av. de Remolins, 13, 43500 Tortosa, Tortosa, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

L'Oficina d'Orientació Universitària organitza el Fòrum de l'Ocupació Universitària, una fira d’empreses que ha esdevingut un magnífic punt de trobada entre la comunitat universitària i el sector socioeconòmic de les nostres comarques. Fins ara, en totes les edicions realitzades, hi ha hagut un gran èxit de participació, tant d’empreses com de visitants.

Els alumnes i exalumnes de la URV tenen l’ocasió de rebre informació de primera mà dels responsables de recursos humans i obtenir respostes per a tots els dubtes sobre el seu futur laboral. Al Fòrum es troben representats tots els sectors econòmics i tots els perfils acadèmics, per tant, qualsevol alumne/a o exalumne/a, independentment del seu ensenyament i situació acadèmica, pot trobar la seva oportunitat.

Les empreses i entitats participants, per la seva part, tenen l'oportunitat de conèixer la realitat universitària, i comprovar in situ les motivacions i expectatives dels/de les universitaris/àries, explicar els seus processos de selecció i captar candidats. En definitiva, mantenir un contacte directe amb els/les futurs/es professionals..

Si vols saber-ne més,pots consultar directament la web del Fòrum.

 

 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Programa d'activitats


 

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados