Emagister Eventos

Organizado por Serveis Campus

Fòrum del Talent 2016 - Estudiants

  • Fechas:

    Del 08/11/16 al 08/11/16

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Amb l’objectiu d’apropar les empreses als estudiants i Alumni TecnoCampus, s’organitza la tercera edició del Fòrum del Talent, una jornada on es conviden a les empreses per tal que interactuïn directament amb els estudiants i graduats. També es realitzen tallers per tal de millorar la empleabilitat dels assistents. Aquest any comptarem amb la participació de 50 empreses. Aquesta xifra suposa el doble d´empreses assistents respecte el curs anterior.

AGENDA I ACTIVITATS

10:00 - 11:00 Presentació empreses i Elevator Pitch

11:00 - 13:30 Fira d'Empreses

11:15 - 13:30 Meet the Advisor (Sessions individuals de 20 minuts)

12:15 - 14:00 Taller: Construeix la teva marca personal i sigues més atractiu en el mercat laboral

16:15 - 18:00 Taller: Ja estic acabant la carrera... I ara què? T’ajudem a accedir al mercat de treball!

18:15 - 20:00 Taller: Ja estic acabant la carrera... I ara què? T’ajudem a accedir al mercat de treball!

Inauguració del Fòrum Talent i presentació empreses Elevator Pitch

Inauguració a càrrec del Sr. Jaume Teodoro, Director general de Tecnocampus. Ponència a càrrec del Sr. Jaume Gurt, Director d´organització i desenvolupament de persones de l’empresa Schibsted Spain. Les empreses i institucions participants es presentaran en un minut en format Elevator Pitch. Lloc: Sala de Graus (213)

Fira d’empreses: (No s'ha de fer inscripció)

Durant més de dues hores els assistents tindran l’oportunitat de consultar les ofertes de les empreses, lliurar els seus currículums i sol·licitar entrevistes personals. Consulta les empreses participants aquí. Lloc: Passadís d'aules i laboratori del primer pis.

Meet the Advisor

Amb el suport del SOM (Servei Ocupació de Mataró, Promoció Econòmica) un assessor en carreres professionals s’entrevistarà de forma individual amb els assistents a la fira i donarà consells per millorar la seva empleabilitat, donant eines per potenciar el seu currículum i fer més atractiu el seu perfil professional. IMPORTANT: Per a realitzar aquesta activitat és obligatori portar el teu CV imprés o on-line. Escull l'hora que et convingui segons el teu horari. Durant 20 minuts tindràs un assessorament personalitzat. Només et pots apuntar una sola vegada. Lloc: Aula 100.

Taller: Construeix la teva marca personal i sigues més atractiu en el mercat laboral

Taller impartit per la directora de Txell Costa Group, experta en màrqueting digital, on s'aprendran amb exercicis pràctics i exemples reals tècniques i estratègies per a la gestió d'un projecte de personal branding, ús d'eines offline (recerca de feina, actes de networking) i online (web, xarxes socials, blog, posicionament), per al desenvolupament de la marca personal. Aula: 101

Taller: Ja estic acabant la carrera... I ara què? T’ajudem a accedir al mercat de treball!

Per això, durant la sessió l’experta en orientació laboral i capacitació professional, Eva Marini, de l'equip de Proyectos TIC, oferirà una autoavaluació competencial i us preparà per superar els processos de selecció. Es treballaran les eines que us permetran donar-vos visibilitat, i es revisaran les metodologies més utilitzades en el processos de selecció actuals. Aules: 201 i 1C5

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados