Emagister Eventos

Internacionalitza la teva start-up amb el Pla Esprint

  • Fechas:

    Del 02/12/15 al 09/12/15

  • Lugar:

    Carrer d'Ernest Lluch, 32, 08302 Mataró, Barcelona, Espanya, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El Pla Esprint és un Programa Start-up Catalonia que té l'objectiu d'acompanyar les start-ups catalanes a connectar-se i a vendre en els mercats de la Unió Europea i del continent americà.

A qui s’adreça?

Aquest pla està adreçat a start-ups que estiguin en una fase òptima del procés d’internacionalització, que han superat la fase de definició del model de negoci i la validació del seu producte/servei al mercat i compleixin els requisits següents:

- Start-ups amb seu a Catalunya, entenent per start-up una empresa que aporta tecnologia o innovació disruptiva, amb un model de negoci escalable i repetible a entorns globals.

- Start-ups de fins a vuit anys de vida.

- L’equip fundador de la start-up ha de ser d'emprenedors, no pas empreses o institucions, i que aquests tinguin la majoria de les participacions de l’empresa.

- Start-ups amb un mínim de quatre persones (socis i/o treballadors) dedicats de forma complerta a la start-up.

- Start-ups que estiguin constituïdes segons alguna de les formes jurídiques següents: societat civil privada, societat de responsabilitat limitada, societat anònima, societat laboral i societat cooperativa.

- Start-ups que han obtingut finançament extern privat i/o ajut o finançament públic ENISA, CDTI, ICO i/o ICF en els darrers dos anys.

- Start-ups amb una facturació de més de 50.000 € (per empreses del sector TIC i mobile) i, per a la resta de sectors un mínim de 200.000 € en el darrer exercici tancat, a excepció del de la biotecnologia que hauria d’acreditar un mínim de 200.000 € de finançament obtingut o haver-lo aconseguit durant els tres primers trimestres de l’any 2015.

Una vegada inscrits poseu-vos en contacte amb yfernandez@tecnocampus.cat per concretar una cita.

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados