Emagister Eventos

Exposició «Ara fa 50 anys»

  • Fechas:

    Del 19/12/19 al 19/12/19

  • Lugar:

    Eivissa, Espanya, Ibiza, Eivissa, España (mare territorial) (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Ara fa 50 anys és una exposició fruit de la segona campanya de recollida d’imatges duta a terme per l’Arxiu de la Imatge i del So del Consell Insular d’Eivissa. Aquesta vegada, però, és un projecte conjunt amb els alumnes del programa La UOM a Eivissa del curs 2018-19, que s’hi han implicat per recordar esdeveniments, esports, formes de lleure i d’educació, oficis o negocis tradicionals i també com eren les famílies, les genealogies i les nissagues de fa devers cinquanta anys.

Són retalls d’històries, una selecció d'imatges que la memòria selectiva de les persones participants ha guardat en l'imaginari individual, familiar o col·lectiu. Són realitats personals que ens han explicat així com les han recordades.

De vegades, la memòria arriba més enfora que les imatges, i altres vegades són les imatges les que ens sorprenen i rescaten allò que havíem oblidat. Alguns dels temes, a més, serveixen perquè ens adonem de la gran tasca que han dut a terme algunes persones implicades en el desenvolupament sociocultural i esportiu d’Eivissa. N'hi ha altres de contingut més polític que ens enfronten, una vegada més, a temps de repressió, de manca de llibertat, d'educació d’adoctrinament sense cabuda contra les llibertats bàsiques i d'un  desenvolupament econòmic escàs.

Fins al dia 7 de febrer de 2020.

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados