Emagister Eventos

4th. Barcelona Summer School on Bilingualism and Multilingualism

 • Fechas:

  Del 14/09/15 al 17/09/15

 • Lugar:

  Auditori Mercè Rodoreda- Campus de la Ciutadella, Carrer Ramón Turró, 3, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

4th BARCELONA SUMMER SCHOOL ON BILINGUALISM AND MULTILINGUALISM

(14-17 setembre, 2015)

L’escola d’estiu “4th Barcelona Summer School on Bilingualism and Multilingualism” (BSBM) està dirigida a alumnes de programes de doctorat i alumnes de programes de màster a nivell internacional. Repetim la mateixa fórmula que es va dissenyar per a la primera edició d’aquesta escola al setembre de 2009 a la UPF, coorganitzada amb la Universitat de Nova York (Albany, EUA).

Aquesta quarta edició presentarà els últims avenços de la recerca en l’àmbit del bilingüisme i el multilingüisme. Això ens permetrà oferir una visió global d’aquestes disciplines.

Aquest esdeveniment beneficiarà tant els estudiants que s’hi apuntin com també tot el departament i la universitat per l’interès excepcional del tema i la prominència del professorat convidat.

La BSBM s’ajusta als objectius del pla de recerca vigent, ja que vol impulsar la qualitat de la recerca que es fa a Catalunya en l’àmbit de l’adquisició i l’ús de les llengües en contextos multilingües, socials i individuals com a mitjà per millorar la integració total en el marc europeu. Pretén mobilitzar diverses universitats europees i internacionals i així aportar experts d’arreu i alhora atraure participants de tot el món.

Cal dir que el públic participant al qual va dirigida principalment aquesta activitat són investigadors en formació, la qual cosa fa que tingui un potencial de divulgació important. La convivència entre joves investigadors internacionals i catalans contribuirà a generar interaccions enriquidores per al futur immediat i també a llarg termini.

Web de la Summer School on Bilingualism and Multilingualism.

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

L’escola inclou 5 mòduls docents i un taller per a doctorands (Doctoral Workshop). Acull 5 professors convidats, recercadores/plenaristes de renom internacional. Cadascun és responsable d’un dels mòduls docents. Els mòduls ocupen 4 matins i una tarda. Una segona tarda es dedica al taller pre-doctoral.

El professorat convidat es llista a continuació amb la perspectiva docent que aportaran i la universitat d’origen:

 • Lera Boroditsky (University of California, Santa Barbara)
 • Annick de Houwer (University of Erfurt)
 • Istvan Kecskés (State University of New York, Albany)
 • Agnes Kovacs (Central European University)
 • Maria Polinsky (Harvard University)

Ponentes ↑ subir

Lera Boroditsky (University of California, Santa Barbara)

Annick de Houwer (University of Erfurt)

IstvanKecskés (State University of New York, Albany)

Agnes Kovacs (Central European University)

Maria Polinsky (Harvard University)

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados