Emagister Eventos

Organizado por Fundació Tecnocampus

Reimagine Textile 2018

  • Fechas:

    Del 01/06/18 al 19/07/18

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Què és el Reimagine Textile?

És un programa d’alt rendiment d’acompanyament per a emprenedors amb una idea de negoci en el sector tèxtil-moda que vulguin incorporar innovació amb l’objectiu d’obtenir més probabilitats d’èxit en el seu llançament a mercat.

A qui va dirigit?

S'adreça a persones emprenedores que tenen una idea de negoci o empreses en fase inicial en el sector tèxtil (moda de vestir, l'esport, complements i la llar) que vulguin incorporar un component innovador i llançar la seva proposta de valor al mercat. És necessari que el projecte, com a mínim, tingui una persona dedicada a temps complet.

Duració del programa

Primera fase: de l'1 de juny al 19 de juliol de 2018

Inscripcions

Fins el 18 de maig de 2018

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

El programa consta de dues fases, la primera, on els participants experimentareu el programa de forma evolutiva treballant les següents fases de Model de Negoci 3D. Consta de sessions formatives que combinen workshops impartits per mentors i testimonis d'emprenedors d'èxit del sector.

    Convertireu la idea de negoci en una proposta de valor clara, descobrint el mercat i la seva reacció davant la proposta de valor. Plantejareu el model de negoci amb la metodologia Canvas. Us ajudarà a preparar l'estratègia de producte i desenvolupament de la col·lecció i a definir el pla d'operacions. Definireu les estratègies de màrqueting i comercial. Validareu la viabilitat del projecte a nivell quantitatiu i de qualitat. Coneixereu algunes de les innovacions aplicables als productes. Coneixereu les experiències de diversos emprenedors del sector que han portat les seves idees al mercat.
La segonaEn aquesta fase, us acompanyarem de forma personalitzada en el llançament a mercat amb:

    Assessorament expert per part de professionals especialitzats en disseny i moda tèxtil (25 hores). Connexió amb el teixit productiu tèxtil del territori ajudant-vos a cercar els proveïdors adients. Suport a la recerca de finançament. Suport en la promoció i presència a mitjans de comunicació a nivell local i nacional. Demo Day: a la finalització del programa, presentació dels millors projectes davant d’auditori d’inversors i empresaris de la indústria tèxtil amb l’objectiu d’aixecar finançament, generar aliances, cercar socis del sector,...

Ponentes ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados