Emagister Eventos

Organizado por Formació Interna

Què és la bona docència?

  • Fechas:

    Del 27/06/19 al 27/06/19

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

LLOC D'IMPARTICIÓ: TCM1- Aula 207

DURADA (HORES): 2h

DIA/ES: 27/06/2019

HORARI: 11:00h a 13:00h

MODALITAT: Presencial

DESTINAT A: PDI 

FORMADOR: Dr.Javier Paricio


 

 

 

 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

 
Podem dir que bona docència és aquella que proporciona a l'estudiant bones experiències d'aprenentatge i l'impulsa a aconseguir els millors resultats. Però ¿quines són les claus perquè això es produeixi?
Es proposa un recorregut per algunes de les línies d'investigació en educació superior més rellevants de les últimes dècades per intentar algunes conclusions sòlides sobre què vol dir bona docència a la universitat. Es revisaran particularment les preguntes i conclusions de dos grans línies d'investigació que han travessat les tres últimes dècades. D'una banda, la gran investigació nord-americana sobre student engagement, possiblement el focus d'investigació més important del món, encara en l'actualitat. D'altra banda, la recerca europea al voltant dels enfocaments d'aprenentatge, cridada a canviar per sempre la nostra comprensió del que significa aprendre i les dificultats que comporta.
 
T'hi esperem!

Podem dir que bona docència és aquella que proporciona a l'estudiant bones experiències d'aprenentatge i l'impulsa a aconseguir els millors resultats. Però ¿quines són les claus perquè això es produeixi? Es proposa un recorregut per algunes de les línies d'investigació en educació superior més rellevants de les últimes dècades per intentar algunes conclusions sòlides sobre què vol dir bona docència a la universitat. Es revisaran particularment les preguntes i conclusions de dos grans línies d'investigació que han travessat les tres últimes dècades. D'una banda, la gran investigació nord-americana sobre student engagement, possiblement el focus d'investigació més important del món, encara en l'actualitat. D'altra banda, la recerca europea al voltant dels enfocaments d'aprenentatge, cridada a canviar per sempre la nostra comprensió del que significa aprendre i les dificultats que comporta.