Emagister Eventos

Organizado por Vida Universitària

Lliga de Debat 2020-21

  • Fechas:

    Del 02/11/20 al 29/01/21

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Si t’agrada debatre amb els amics sobre temes d’actualitat, parlar en públic, practicar i millorar les teves aptituds d’oratòria i buscar els punts forts i febles d’un discurs... aquesta és la teva activitat! La Lliga de Debat del TecnoCampus és una activitat dirigida a tots els estudiants de la comunitat universitària amb l'objectiu de fomentar les tècniques de debat i oratòria a partir de potenciar habilitats com el lideratge, el treball en equip, l’estratègia o la creativitat.

La primera part de la Lliga és un curs de formació, amb un total de 20 places, que comença el 19 d'octubre i finalitza el 29 de gener del 2021 en el qual tenen lloc una sèrie de sessions teòriques i pràctiques els dilluns de 11h a 14h i de 15h a 18h per experts en la matèria. Un cop acabi el programa de formació, els estudiants coneixeran les principals tècniques del debat, la valoració del jurat i hauran pogut practicar com a mínim tres Debats i realitzat set presentacions en públic. La segona part de la Lliga consisteix en una competició de debats en la qual l’equip guanyador de la Lliga de Debat TecnoCampus s'ha de comprometre a participar a la Lliga de Debat UPF.

 

30 hores. 1 Crèdit ECTS. 24 hores de formació + 6 hores la competició

8 setmanes (8 sessions de formació + competició)

Adreçat a: estudiants universitaris amb inquietud per la formació integral de l’individu. A tots aquells qui vulguin dotar-se d’una eina transversal que aporta eficiència a qualsevol feina i àmbit de la vida quotidiana.Inscripcions: Data límit 30 d'octubre.

Període: Del 2 de novembre al 29 de gener (8 sessions). Dilluns de 11:00 a 14:00 (matins) i de 15:00 a 18:00 (tardes).

Lloc: Zoom (rebràs el link per correu una vegada t'hagis inscrit).

Preu: 25€ per estudiants.

Número de participants: mínim 18 persones. 6 equips de 3 persones. 3 equips al matí, 3 equips a la tarda.

 

* L'equip guanyador es compromet a participar a la Lliga de Debat de la UPF, en cas contrari, no es podrà sol·llicitar el crèdit RAC.

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados