Emagister Eventos

Organizado por Formacio Contínua

Curs Oficial AVID Protools End User Nivell 101

  • Fechas:

    Del 13/01/17 al 03/02/17

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Dates: 13 de gener al 3 de febrer de 2017
Horari: de 16h a 20h
Durada: 16 hores
Preu: 350€ (inclou llibre i drets d'examen oficial)
A qui va adreçat

Músics, productors, alumnes del Grau en Mitjans Audiovisuals i Videojocs

Objectius

L’objectiu principal d’aquest curs és formar en el programari Protools, eina fonamental per a l’enregistrament i manipulació d’audio digital.

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Lliçó 1: Introducció a Pro Tools
Lliçó 2: Aprofundint en Pro Tools
Lliçó 3: Creació de la teva primera sessió
Lliçó 4: Gestió d'àudio en Protools
Lliçó 5: Importació d'arxius en Protools
Lliçó 6: Gestió MIDI en Protools
Lliçó 7: navegant Protools, finestres aleatòries
Lliçó 8: Tècniques d'edició bàsiques
Lliçó 9: Tècniques de mescla
Lliçó 10: Finalitzant una feina, bolcat final
Examen on-line

Ponentes ↑ subir

- Àngel Valverde: Estudis en Berklee College of Music (BOSTON, Mass.) de música moderna, composició i arranjaments, aplicats especialment en els àrees de Film Scoring (composició per a films i audiovisuals), Jingle Writing (composició de música publicitària, sintonias) i SongWriting (composició de cançons). També estudis de producció i enregistrament en estudis d'enregistrament, síntesi, entorns MIDI i tecnologia musical. Experiència professional com a compositor i productor musical de diversos projectes discogràfics, musicals i tècnic de so en estudis de Barcelona (música i post-producció), assessor tècnic en configuració i disseny d'estudis digitals i muntatges teatrals (La Cubana, El musical + petit, Dagoll Dagom..). Col·laboracions amb els compositors Joan Vives, Joan Albert Amargós, Roque Baños, Albert Guinovart, Alex Martínez, Alberto Garcia Demestres. Apple Distinguished Educator, Consultor en implementació de dispositius mòbils en educació Apple Pro Specialist, especialista i demostrador de la línia de productes per a la producció musical professional. Formador de ProTools certificat per Avid.
- Jordi Roquer: Doctor en Art i Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciat en Musicologia per l'ESMUC i Màster en Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. És professor de Musicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i de Mitjans Audiovisuals al TecnoCampus Mataró. També imparteix docència en el Màster de Musicologia de la UAB. Combina la seva tasca com a investigador i docent amb l’activitat com a músic i/o productor musical, àmbit en el que ha editat una vintena de discos entre treballs per a artistes de pop (El Tercer Hombre, Manu Guix, Macaco, Nubla) teatre musical (Grease, Què, Little Shop of Horrors, Hair) o cinema (Trash, La Llegenda de l’Innombrable, Montreal). És formador de ProTools certificat per Avid.