Emagister Eventos

Organizado por Xnergic Tecnocampus

Campus de Nadal

 • Fechas:

  Del 02/01/18 al 05/01/18

 • Lugar:

  TecnoCampus Mataró-Maresme Parc TecnoCampus Mataró-Maresme Carrer d'Ernest Lluch, 32 08302 Mataró Barcelona, Espanya, Fundació Tecnocampus, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

ACTIVITATS TECNOLÒGIQUES PER A NOIS I NOIES

 

ROBÒTICA (Rovery)

 

Requisits:

 • Edat: 12+

 • Portar un dispositiu Android

 • No es requereixen coneixements de programació.

Rovery és un robot explorador disposat a inspeccionar tot el que es trobi. Durant aquest curs aprendreu a montar-lo i programar-lo per MBLOCK per tal de construir el vostre propi robot. A més, dissenyareu una aplicació mòbil creada des de 0 per poder controlar i dirigir el vostre robot! Un cop finalitzat el taller us emporteu el robot a casa.

 

Preu: 140 euros (inclou el kit per fer el Rovery)

DISSENY D'UN VIDEOJOC DE NAUS (Space Invaders) AMB UNITY

Requisits:

 • Edat: 12+

 • No es requereixen coneixements de programació

 • Recomanat portar ordinador portàtil personal

En aquest taller els alumnes faran una immersió al món dels videojocs a través del motor Unity. S'aprendran conceptes de disseny de joc i mecàniques que es posaran en pràctica a través de la programació. D'aquesta manera l'alumne podrà centrar-se a crear les interaccions dels elements del joc per finalment desenvolupar un joc de naus espacials. Un cop acabat el codi ja podreu gaudir d'un Space Invaders fet per vosaltres!

 

Preu: 120 €

 

 

 

ANIMACIÓ DE VIDEOJOCS AMB MOCAP

Requisits:

 • Edat: 12+


Aprèn què és l'animació i com funciona en els videojocs amb la tecnologia MOCAP (captura de moviment) usada per professionals. Amb aquest estudi de "motion capture" capturareu moviments reals per poder donar vida a personatges en 3D. Per fer-ho s'utilitzarà la sala i l'equipament necessari, que transmet el moviment de la persona a l'ordinador.
Tota una divertida experiència que acabarà amb el vostre personatge fent els vostres moviments!

 

Preu: 120 €

 

CREACIÓ DE CONCEPT ART

 

Requisits:

 • Edat: 12+


Dissenya l'art conceptual d'un entorn, paisatge, o personatge. Durant aquest campus treballarem la creativitat d'un projecte multimèdia utilitzant tant elements clàssics (llapis, color) com eines tecnològiques tipus Photoshop i tauletes gràfiques. Ara ja podràs plasmar les teves idees de manera elegant i visual.

 

Preu: 120 €

 

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados

 • dic

  11

  Conferencia 'Prototipado rápido'

   

  Jaen University, Campus Las Lagunillas, Jaén, España

  El Centro de Estudios de Postgrado de la Universidad de Jaén celebra la conferencia ‘Prototipado rápido’, dentro del VII Ciclo de Conferencias de Estudios de Postgrado. Será impartida por Raquel Mayor Vicario de la Universidad de Huelva - Será el día 11 de diciembre de 2019, ...
  Eventos similares:
  Ingeniería industrial
 • dic

  13

  Conferencia 'Retos y oportunidades de la integración de la energía fotovoltaica en el sistema...'

   

  Jaen University, Campus Las Lagunillas, Jaén, España

  El Centro de Estudios de Postgrado de la Universidad de Jaén celebra la conferencia ‘Retos y oportunidades de la integración de la energía fotovoltaica en el sistema eléctrico de potencia ’, dentro del VII Ciclo de Conferencias de Estudios de Postgrado. Será impartida por ...
  Eventos similares:
  Ingeniería industrial
 • dic

  17

  Solemne Acto de Entrega de Diplomas de la ETSI Industriales

   

  IFEMA Palacio Municipal, Av. Capital de España, 7, 28042 Madrid, España, Auditorio

  Solemne Acto Académico de Entrega de Diplomas 17 de diciembre de 2019, 18:00 h IFEMA Palacio Municipal. Avda. Capital de España, 7. 28042. Madrid   PROGRAMA DEL ACTO Apertura del Acto por el Sr. Rector Magnífico D. Guillermo Cisneros Pérez Intervención de la madrina de las ...
  Eventos similares:
  Ingeniería industrial