Emagister Eventos

Organizado por Servei Emprenedoria TecnoCampus

Weekend Challenge

  • Fechas:

    Del 13/11/15 al 15/11/15

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus - Foyer, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Què és el Weekend Challenge?


Un intens cap de setmana on joves universitaris/ries de Tecnocampus comparteixen idees de negoci, formen equips, creen productes i adquireixen experiència emprenedora.
El WeekEnd Challenge segueix la metodologia learningbydoing desenvolupada per StartupWeekend, una iniciativa impulsada per la Kauffman Foundation en la que des del 2007 han participat mes de 120.000 emprenedors de 108 països.

Qui pot participar-hi?


Universitaris de Tecnocampus amb inquietuds emprenedores
Que vulguin aprendre a generar projectes empresarials
Que tinguin una idea de negoci i vulguin testejar-la i treballar-la en equip

Metodologia


Cap de setmana non stop des del divendres tarda a les 16:30h fins el diumenge a les 19:30h, on tots els participants són benvinguts a llençar la seva idea i on els equips es formen a partir de les idees més votades.
Tots els equips rebran l’assessorament d’especialistes i tècnics en màrqueting i tecnologia, així com també les recomanacions dels Mentors del programa, empresaris i emprenedors.

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Què és el Weekend Challenge?


Un intens cap de setmana on joves universitaris/ries dels diferents graus del Tecnocampus entusiastes de l'emprenedoria comparteixen idees de negoci, formen equips, creen productes i llancen startups.

El WeekEnd Challenge segueix la metodologia learningbydoing desenvolupada per StartupWeekend, una iniciativa impulsada per la Kauffman Foundation en la que des del 2007 han participat mes de 100.000 emprenedors de 108 països.

Qui hi pot participar?


a) Universitaris amb inquietuds emprenedores
• Que vulguin aprendre a generar projectes empresarials
• Que tinguin una idea de negoci o producte i vulguin testejar-la i dur-la a terme en equip.

Metodologia


Cap de setmana non stop des del divendres tarda a les 16:30h fins el diumenge a les 19:30h, on tots els participants són benvinguts a llençar la seva idea i on els equips es formen a partir de les 10 idees més votades.

A partir de la configuració dels equips, tot el dissabte, matí i tarda, es treballa per transformar les idees en propostes de valor i posteriorment en models de negoci amb la metodologia Business Model Canvas.

Tots els equips rebran l’assessorament d’especialistes i tècnics en màrqueting, i tecnologia, així com també les recomanacions dels Mentors del programa, empresaris i emprenedors d’experiència que li donen un toc de realisme a la proposta de model de negoci.

Diumenge al matí els equips rebran un entrenament específic en les habilitats i competències en presentació en públic del projecte treballat, i dedicaran la resta del matí en preparar la presentació que faran a la tarda davant el tribunal del Weekend Challenge, composat per persones professionals del món de l'emprenedoria i acceleració de projectes.

El tribunal seleccionarà la millor iniciativa treballada, que serà l'encarregada de representar a Tecnocampus en la trobada internacional de la IntEnSem 2016, a la ciutat de Ghent, el proper mes de maig, amb una beca de Tecnocampus per valor de 400€(*).

Entre tots els participants del Weekend Challenge, diumenge a la tarda, es sortejarà un mòbil Poppox, patrocinat per la marca.

I tots aquells que vulguin podran continuar treballant el seu projecte amb el suport de la pre-incubadora.

(*) Subjecte al compliment de les Bases del programa.

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados