Emagister Eventos

Organizado por UGA Dret

II Congreso Internacional sobre Prueba Pericial / "II International Congress on Expert's Opinions"

  • Fechas:

    Del 18/06/20 al 19/06/20

  • Lugar:

    UPF - Calle Ramón Trias Fargas, 25-27, Barcelona, España, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Congrés organitzat pel Grup de Recerca en Dret Processal de la Universitat Pompeu Fabra. Amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, el Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO), l' Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), l'Associació Catalana de Pèrits Judicials i Forenses i l'Asociación de Probática y Derecho Probatorio.

 

Director

Joan Picó i Junoy, Catedràtic de Dret Processal a la UPF.

Coordinadors

Ramón Escaler Bascompte, Professor Agregat de Dret Processal UPF i Juan Antonio Andino López, Professor Associat de Dret Processal a la UPF.

Comitè Científic

Federico Adán (URV), Juan Antonio Andino (UPF), Roser Casanova (URV), Elisabet Cerrato (URV), Tiziana di Ciommo (UPF), Ramón Escaler (UPF), Belén Mora (UPF), Joan Picó (UPF) i Jaume Solé (UPF).

La prova pericial és la fonamental en aquells processos en els que el jutge necessita coneixements científics, tècnics o especialitzats. En aquest Congrés, s'analitzarà la rica problemàtica que aquesta prova planteja en els tribunals i es formularan propostes de millora.

El Congrés tindrà lloc el proper mes de novembre de 2020 al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, Facultat de Dret, Edifici Roger de Llúria, Carrer Ramon Trias Fargas, 25-27 de Barcelona.

El Campus de La Ciutadella es troba molt proper a l’estació de metro Ciutadella-Vila Olímpica de la línia 4 i a 10 minuts de l’estació de metro Marina de la línia 1.

Des de l’aeroport, es recomana agafar l’aerobús (cada 5’ a Pl. Catalunya, trajecte de 35’ i preu 5,90€ bitllet senzill ó 10,20€ anada i tornada).

Presentació de treballs

En el Congrés podran presentar-se comunicacions lliures, l'extensió màxima de les quals serà de 7 pàgines. Les comunicacions hauran d'enviar-se abans del 30 d'abril de 2020 al correu electrònic:

                                                                    congresopruebapericial2020@upf.edu

La primera setmana del mes de maig es notificarà als comunicants si ha estat admesa la seva comunicació, així con si és una de les cinc millors seleccionades pel Comitè Científic.

Les admeses, que s'exposaran oralment en el Congrés, rebran el certificat acreditatiu de la comunicació presentada, i es publicaran en el llibre del Congrés.

Les millors 5 comunicacions seleccionades pel Comitè Científic, rebran un missatge de la organització referent al pagament de despeses total del viatge i d'hospedatge durant el Congrés.

 

 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Aqui podeu consultar el programa.

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados