Emagister Eventos

Vols estudiar a Austràlia, Canadà o als Estats Units?

  • Fechas:

    Del 30/01/19 al 30/01/19

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Vols estudiar a Canadà, Austràlia o als Estats Units?

TecnoCampus ofereix als seus estudiants el programa Study Abroad, una oportunitat per anar a estudiar a l’estranger a tres universitats a les destinacions d'Austràlia, Canadà i els EUA. Aquest programa no inclou el pagament de la matrícula en la universitat de destinació, però a canvi ofereix unes condicions especials amb reducció de l’import de matriculació, tant a destinació com a TecnoCampus.

El proper Dimecres 30 de Gener  a les 14h a l'aula 213 us oferim la possibilitat de rebre informació sobre aquest programa i aquestes tres universitats de la mà de “The International Student Office”, l’oficina europea que gestiona i fa el seguiment per accedir a aquestes universitats, amb qui TecnoCampus col·labora des de fa uns anys.

Si estàs interessat en estudiar a algunes de les prestigioses universitats amb qui treballem com International College of Management of Sydney (Austràlia), Vancouver Island University (Canadà) o National University (EUA), aquesta sessió informativa t’ajudarà a tenir informació completa sobre els requeriments, procés d’accés, preus, allojtament, visat...

 

Vine i rebràs tota la informació necessària per gaudir d’una mobilitat en alguna d’aquestes fantàstiques destinacions.

T’esperem!

 

Lugar ↑ subir