Emagister Eventos

#VirtualParenthood: desmitificant els perills de la xarxa (cicle “Experiències al WOK”)

  • Fechas:

    Del 04/05/16 al 04/05/16

  • Lugar:

    Seu de la UOC (Factoria Cultural Coma Cros), c. Sant Antoni, 1,Salt, Salt, Gironés, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El proper 4 de maig, a les 18.30 h, us proposem a Salt aquesta xerrada, que anirà a càrrec de Carles Figueras, titulat en Enginyeria Tècnica d’Informàtica de Sistemes que actualment cursa el Màster Universitari en Seguretat de les TIC.

Es tracta d'una xerrada divulgativa destinada a pares i adults amb la intenció de posar en context els perills que presenten internet i les xarxes socials. Serà una jornada on tractarem de normalitzar l'ús d'internet com un vessant més de la vida i intentarem treure algunes idees bàsiques per navegar més segurs.

La xerrada es dividirà en dues parts: a la primera veurem com navegar per la xarxa no ha de ser un fet excepcional com passava fa alguns anys i com s'ha convertit en un acte quotidià del nostre dia a dia; a la segona part parlarem del phishing i les contrasenyes i aprendrem a detectar certes accions malicioses i a com prevenir-les.

Per tenir una primera presa de contacte amb el contingut de la xerrada, podeu consultar el blog https://cuestiondebits.wordpress.com/, de Carles Figueras.

Lugar ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados