Emagister Eventos

Venture Capital i Entrepreneurship

  • Fechas:

    Del 18/06/18 al 18/06/18

  • Lugar:

    Sala de Graus, Edifici Antoni Maria Alcover, Palma, España (mare territorial) (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Activitat gratuïta

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) organitza una nova conferència en el context del finançament i la transferència de resultats de recerca: «Venture Capital y Entrepreneurship», amb l’objectiu de mostrar al personal docent investigador, als grups de recerca i als laboratoris les oportunitats existents per aconseguir finançament i avançar en la recerca que es realitza a la Universitat, així com  la transferència de resultats tecnològics.

En aquesta ocasió, la conferència anirà a càrrec d’Ed Fernández, mentor i conseller a Singularity University Labs i al Centre d'Emprenedoria i Tecnologia de Berkeley a Silicon Valley, així com expert en empreses emergents (startups) en fase primerenca de desenvolupament i capital de risc (Venture Capital).

 

Programa

12-12.30 h: Ponència a càrrec d’Ed Fernández

Durant la conferència es tractaran els temes següents:

— Diferents vies de recerca de finançament

— Transferència dels resultats de recerca tecnològics

 

12.30-13 h: Networking-Coffee

Els participants podran prendre un petit aperitiu mentre intercanvien idees i opinions entre ells i amb el ponent.

 

* La ponència es desenvoluparà amb llengua castellana. 

 

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Ed Fernández

Expert en start ups en fase primerenca de desenvolupament i Venture Capital, inversor de tecnologia, assessor així com empresari a Estats Units. És soci i cofundador de Naiss.io, una empresa de capital risc i assessoria. Ed és mentor i conseller en Singularity University Labs i al Centre d'Emprenedoria i Tecnologia de Berkeley a Silicon Valley. A més, és membre de l'Organització de Joves Presidents, una ONG mundial de líders i emprenedors menors de 45 anys. També és un col·laborador actiu de CNBC als Estats Units, professor convidat i mentor en la IE Business School i autor a l'editorial Plataforma Editorial.

Eventos relacionados