Emagister Eventos

Trencant estereotips gràcies a YouTube: una tarda amb Haifa Beseisso

  • Fechas:

    Del 03/07/19 al 03/07/19

  • Lugar:

    Gran Via de les Corts Catalanes, 491, 08015 Barcelona, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 
Què porta a una noia palestina nascuda a Dubai a deixar la seva feina com a productora audiovisual i emprendre el seu propi vlog? La passió per viatjar i la determinació per construir ponts entre Orient i Occident és el leitmotiv que va impulsar a Haifa Beseisso a crear Fly with Haifa, un canal de YouTube que compta amb més de 700.000 subscriptors.
 
 
Per Beseisso, Fly with Haifa no és només una feina que li permet conèixer a persones de qualsevol lloc del món, sinó també una forma de trencar clixés i tòpics.
 
 
Haifa s'ha convertit a dia d'avui en una referent per a moltes dones que vesteixen el hijab. Gràcies al seu contingut, la vlogger internacional combat contra la imatge estereotipada que es té a Occident de les dones musulmanes i demostra que es pot ser divertida, vestir de colors i abordar la vida amb un somriure encara que et cobreixis el cabell, així com gravar vídeos en àrab i també en anglès.
 
Els Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC et convidem a la trobada amb Haifa Beseisso i l'artista i professora de la UOC Sandra Martorell, en el qual podràs preguntar a la protagonista tots aquells aspectes de la professió que t'interessin, com: com és el seu dia a dia en el seu treball, com els seus estudis en producció digital i storytelling han contribuït a l'èxit del seu canal Fly with Haifa, quines eines utilitza en la producció dels seus vídeos, per què tria els temes que tracta al seu canal , o com crea el seu pla de continguts.
 
Aquest acte serà en anglès, però comptarà amb un servei d'interpretació. Es podrà seguir per streaming a través de Youtube i des del compte d'instagram de la UOC.
 
En col·laboració amb:
 
 

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Vídeos ↑ subir

  • I got married!
  • What do you think when you see my hijab? #LondonOnHijab
  • Why I speak English in my videos

Eventos relacionados