Emagister Eventos

Organizado por ERESMARKETING

Robot sense fronteres: Les 5 claus del màrqueting digital automatitzat

  • Fechas:

    Del 28/02/18 al 28/02/18

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus - Sales Burriac i Laia l'Arquera, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Als Estats Units, algunes petites empreses i autònoms van començar a multiplicar les seves vendes, automatitzant els processos de màrqueting. Aquesta tendència coneguda com Growth Hacking arriba ara al nostre país.
 
L'automatització del màrqueting es basa en l'ús de la tecnologia per realitzar accions comunicatives automàticament sense la necessitat d'invertir temps i personal en elles cada vegada que s'executin. Vendre és molt més fàcil utilitzant les noves eines de màrqueting automatitzat!
 
Participa en un esdeveniment innovador, amb exemples i casos reals, i totes les claus per poder aprofitar al màxim el nou cicle de creixement econòmic i, perquè no,
estalviar temps en les teves tasques de màrqueting per viure millor.
 
Serà un Business Corner enriquidor i dinàmic, volem que el públic no només vingui a escoltar sinó que també a participar!

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Josep-Lluís de Gabriel, fundador d'Eresmarketing. Expert en màrqueting digital, reconegut a nivell internacional. Després assessorar multinacionals com Hewlett, Packard, Novartis, Endesa o el Futbol Club Barcelona, actualment dirigeix un laboratori en la universitat que es dedica a ajudar a autònoms i petites companyies de tot el món a vendre més i millor aplicant mètodes i tecnologies avançades. A la xerrada, ens presentarà casos i 5 claus que podràs aplicar fàcilment en el teu negoci.

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados