Emagister Eventos

Organizado por Xarxa Territorial

Màrqueting sostenible. Dues maneres de fer créixer un negoci de forma sana i sostenible. (Cicle Experiències)

  • Fechas:

    Del 01/02/20 al 18/02/20

  • Lugar:

    Seu de Salt, Carrer de Sant Antoni, 1, Salt, Salt, Gironés, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

La conferència va adreçada a estudiants i professionals de Màrqueting i Vendes, emprenedors que vulguin aprendre a implementar una estratègia de màrqueting sostenible.

Sostenibilitat vol dir que alguna cosa funciona de manera molt eficaç durant molt de temps, és a dir, el que fem té un efecte durador. El podríem considerar un procés sa.

Avui dia, en màrqueting això ja no pot aconseguir mitjançant una publicitat amb un "simple" eslògan. Posar un adhesiu sobre d'un objecte, tampoc és sostenible i mai ha estat màrqueting realment! El "storytelling", el màrqueting de continguts centrat en el client, les estratègies de customer experience i les campanyes de marca a llarg termini estan a l'ordre del dia.

És clau entendre que el màrqueting o un negoci només poden tenir èxit si es té una visió i es pensa a llarg termini. Per a moltes empreses a crear valor a llarg termini amb recursos limitats és un gran desafiament i és un dels reptes a què molts líders empresarials s'enfronten. Per crear un negoci sostenible i escalable és crucial generar valor de marca.

Però la sostenibilitat en l'entorn del màrqueting també té un altre significat:

El màrqueting sostenible no només podria significar un màrqueting eficaç a llarg termini, sinó també l'aplicació d'estratègies de màrqueting que no desaprofitin recursos ni contaminin el medi ambient. Mentre que el màrqueting sostenible té a veure amb el maneig dels recursos en el màrqueting, la sostenibilitat en el màrqueting vol dir que la sostenibilitat és part de la filosofia i cultura corporativa i aquesta s'utilitza eficaçment.

La sessió s'emmarca dins del cicle Experiències, impulsat per la UOC amb l'objectiu de crear nous espais oberts a la ciutadania per compartir coneixement. Aquesta iniciativa posa les seus territorials i punts de la Universitat a l'abast de tota la nostra comunitat (estudiants i graduats) i de la ciutadania en general per tal que aquelles persones que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d'aquests espais. Si esteu interessades en participar no dubteu en posar-vos en contacte amb la Seu de Salt (uocsalt@uoc.edu).

 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Durada: 70 minuts

- Introducció a la sessió

- Crear valor a llarg termini amb recursos limitats

- El client és l'eix de tota estratègia de màrqueting

- Casos pràctics de Màrqueting Sostenible

- Debat

- Sessió de preguntes

 

Ponentes ↑ subir

Eventos relacionados