Emagister Eventos

“Reprogramem emocions i salut en els fills” (cicle “Experiències al WOK”)

  • Fechas:

    Del 19/11/15 al 19/11/15

  • Lugar:

    Seu de la UOC, C.Sant Antoni, 1,Salt, Salt, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Xerrada sobre emocions i salut dels infants a Salt el dia 19 de novembre a les 18.30 h.

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

En primer lloc veurem que mai és tard per aprendre a gestionar les emocions. El món de la intel·ligència emocional permet conèixer què sentim, per què ho sentim d’una determinada manera o d’una altra, i saber què fer amb aquestes emocions i sentiments.

Només quan siguem capaços de fer-ho, podrem educar emocionalment els nostres fills. Tenir habilitats per a la vida farà que els nens siguin futurs adults capaços de prendre decisions per ells mateixos, saber resoldre conflictes i tenir èxit a la vida. Quan eduquem amb educació emocional ho fem per sempre. Saber gestionar una rebequeria, la desobediència, ser conscients del gran impacte que tenen les paraules sobre els nostres fills..., farà que, per exemple, un nen massa exigent aprengui tècniques per autoregular-se i no patir tant. Noemí García de Marina, pedagoga terapeuta i educadora emocional, directora de Batega Laboratori Emocional a Girona, ens explicarà la metodologia del seu laboratori i ens oferirà habilitats i activitats pràctiques per poder-les aplicar.

En segon lloc veurem amb Xavi Cañellas, psiconeuroimmunòleg clínic, director de Batega Laboratori Emocional i de Regenera a Girona, com uns hàbits de vida saludables i una bona alimentació són directament proporcionals a l’impacte que tenen sobre el nen i el seu comportament emocional. T’has preguntat mai per què després de menjar un gelat el teu fill està hiperestimulat? O per què quan estem estressats necessitem menjar xocolata? Un nen sa és un nen amb salut emocional.

Us esperem a Salt el dia 19 de novembre a les 18.30 h!

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados