Emagister Eventos

Les claus per emprendre: El cas d'Habitissimo

  • Fechas:

    Del 25/04/18 al 25/04/18

  • Lugar:

    uib, Palma, España (mare territorial) (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Els darrers anys la paraula «emprendre» ha anat adquirint un paper rellevant en la nostra societat, i és que emprendre és una tasca relativament senzilla. No obstant això, emprendre un negoci amb èxit i poder viure’n ja no ho és tant, ja que requereix una sèrie de capacitats.

Quan pensam en persones emprenedores, visualitzam personatges d’èxit com Mark Zuckerberg, Steve Jobs o Bill Gates, i no tenim en compte que per arribar on són han hagut d’esforçar-se, lluitar i superar reptes.

És per això que el Club d’Emprenedors de la UIB organitza la conferència «Les claus per emprendre: el cas d’Habitissimo», amb l’objectiu de donar a conèixer, de la mà d’un emprenedor d’èxit de l’illa, què suposa realment emprendre, i els obstacles als quals s’haurà d’enfrontar qualsevol emprenedor.

Jordi Ber, CEO d’Habitissimo, ens explicarà com es va convertir en emprenedor, quines dificultats va haver d’afrontar al llarg de la seva trajectòria i com va sorgir la idea de la seva empresa. També, com va evolucionar el seu model de negoci i quina estratègia d’internacionalització va assumir. Acabarà la xerrada oferint als assistents les principals claus i els aspectes a tenir en compte a l’hora d’emprendre i les típiques errades a evitar.

Habitissimo és una plataforma en línia que posa en contacte persones que volen fer una reforma o reparació amb professionals del sector. Compta amb més de 300.000 professionals actius, i més de 4 milions de persones han utilitzat la plataforma per sol·licitar algun servei. Cada any es tramiten prop de 600.000 projectes en el sector de les obres i reformes, que generen un impacte econòmic superior als 800 milions d'euros.

Al llarg de la seva trajectòria, la companyia ha estat guardonada amb nombrosos premis, com el Premi Big Ban Angels a la millor desinversió (2017), Premi FT 1000 Europe’s Fastest Growing Companies (2017), guanyadora de South Summit Madrid (2015) o Premi Onda Cero Mallorca a la Millor Empresa (2014).

 

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

​Formació acadèmica 

2017 - 2019 Entrepreneurial Master Program, Entrepreneurs' Organization Executive Education
 
2018 Consells d'Administració Responsables, IESE Business School- University of Navarra
 
2004 - 2005 MEng, Information Technology, Massachusetss Institute of Technology (MIT) 
 
2000 - 2002 Master of Science in Management, HEC Entrerpreneurs 
 
1994 - 2000 Enginyeria de Camins, Canals i Ports, Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
 
 
Experiència laboral i Principals Projectes Desenvolupats
 
2017 - Actualitat Executive Director, Habitissimo. Director executiu d'Habitissimo, pertanyent al Grup Homeserve. Membre del Consell.
 
2016 - Actualitat Business Angel, Ladrillos y Bits. Business Angel a les empreses espanyoles d'Internet de primeres etapes. Inversions actuals: Hold, Tripsum, EasyOffer, Celebrents, Hotelinking, Unybook, Adoptaunabuelo, Baluwo, Bookish, Rentuos.
 
2016 - Actualitat Mentor, SeedRocket. Suport i assessorament a persones emprenedores que estan engegant una startup. 
 
2008 - 2017 Cofundador ">  
2006 - 2008 Cofundador ">  
2004 - 2007 Professor Assignatura de Lliure Elecció (ALE), Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona - UPC. Professor responsable de l'assignatura "Les TIC en l'arquitectura, l'enginyeria civil i la construcció"
 
2003 - 2004 Ajudant de Cap d'Obra, Dragados SA. Oficina tècnica i producció. Construcció d'un hotel i pas de la connexió en la Illa Diagonal. Pressupost 30 M €.