Emagister Eventos

La traducció automàtica neuronal: amenaça o oportunitat?

  • Fechas:

    Del 17/09/19 al 17/09/19

  • Lugar:

    Seu Uoc Tibidabo , Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El dimarts 17 de setembre a les 18 h tindrà lloc, a la seu de la UOC de Tibidabo, aquesta xerrada a càrrec d’Antoni Oliver, director del nou màster universitari de Traducció i Tecnologies, en la qual es repassaran els avenços recents en traducció automàtica i s’analitzarà especialment el cas de la traducció automàtica neuronal.

Aquest mètode de traducció va assolint nivells de qualitat sense precedents i fa factible el flux de treball de traducció automàtica i postedició per a parells de llengües que fins fa poc es treballaven exclusivament mitjançant traducció humana. Això és una amenaça per als traductors professionals? Aquests sistemes estan disponibles per a qualsevol traductor o petita empresa? Estan reservats per a grans corporacions?

En aquesta sessió presentarem alguns sistemes reals i disponibles gratuïtament i n’observarem el funcionament. Veurem com la traducció automàtica neuronal es converteix en una oportunitat per a traductors professionals i petites empreses per a oferir nous serveis i augmentar la seva competitivitat en el difícil mercat de la traducció.

 

La conferència es podrà seguir en directe mitjançant aquest enllaç:

http://streaming.aistechnology.es/uoc/dhdlive_tibi/land/

 

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Eventos relacionados