Emagister Eventos

La intervenció en psicologia infantil i juvenil: Escola de Pares

  • Fechas:

    Del 29/06/19 al 29/06/19

  • Lugar:

    Av. Tibidabo, 39-43

    08035 Barcelona, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Aquest seminari s'emmarca en la proposta formativa del màster universitari de Psicologia Infantil i Juvenil: Tècniques i estratègies d'intervenció, el qual ofereix una formació de caràcter aplicat i professionalitzat que permet aprofundir en la intervenció psicològica en salut mental d'infants i adolescents des d’orientacions teòriques diferents i en contextos diferents. L’enfocament és plural i integrador, i l’objectiu és dotar al professional d’eines de diferents models teòrics que li puguin ser útils en la seva pràctica.

Amb aquesta voluntat, oferim un seguit d'activitats que pretenen complementar i enriquir alguns dels aspectes que es treballen en les aules del màster. En aquesta ocasió, la sessió està centrada en la intervenció amb pares des del model cognitivo-conductual.

La jornada està organitzada en dues parts. En una primera part, s’oferirà una conferència sobre els fonaments de l'Escola de Pares i els seus elements bàsics, posant èmfasi en la importància de la intervenció amb pares com a peça clau en la prevenció i tractament de les dificultats de comportament en els nens i adolescents.

A la segona part de la sessió, s’exposaran de forma pràctica les sessions del programa d’Escola de Pares, i les tècniques més rellevants que es treballen amb mares i pares en cada sessió. Serà una activitat eminentment pràctica en la qual es farà una demostració de les tècniques i una posada en pràctica amb els assistents, a fi d’aconseguir una major integració a través de l'experiència.

Aquest seminari està adreçat als estudiants del màster, i també a totes aquelles persones interessades en la intervenció en l’àmbit infanto-juvenil.

L’activitat és presencial. Però si algú ho desitja, podrà seguir el seminari per streaming*.

L'activitat es realitzarà en castellà i s’enregistrarà amb finalitats didàctiques. Els assistents prèviament signaran un document de cessió de drets d'imatge. I aquells que assisteixin a tota la jornada rebran un certificat d'assistència.

Places limitades. L'activitat és gratuïta però cal inscriure-s'hi.

*L'adreça de l'streaming es publicarà aquí el mateix dia de l'activitat.

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

9.00 h - Acreditació               

9.30 h - Benvinguda i presentació

10 a 11:30 h - PART I. Conferència: Aportacions sobre l’Escola de Pares a càrrec del Dr. Miguel Àngel Díaz-Sibaja.  

Es pot seguir per streaming.

 

11.30 h - Pausa cafè

12.00 a 14.00 h - PART II. Tècniques sobre l'Escola de Pares (Programa EDUCA. Escuela de padres: tratamiento de 1ª elección para los trastornos de conducta), a càrrec del Dr. Miguel Àngel Díaz-Sibaja.  

Es pot seguir per streaming.

 

Ponentes ↑ subir

Eventos relacionados