Emagister Eventos

iSilence et silencia el mòvil allà on cal.

  • Fechas:

    Del 28/11/15 al 29/11/15

  • Lugar:

    Carrer d'Ernest Lluch, 32, 08302 Mataró, Barcelona, Espanya, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Mappit, Setitem i PGR, empreses del Parc, juntament amb dues empreses mes, han creat iSilence, una solució que permet silenciar els telèfons de manera automàtica en zones on cal guardar silenci.

Aquestes tres empreses son les protagonistes en el desenvolupament del iSilence, una aplicació App que silencia el teu mòvil en els llocs que cal mantenir silenci, com ara a les sales de cinema, teatre o en hospitals. Aquest producte és fruit de la cooperació de mes d’un any de treball pel seu desenvolupament, testejant i superant finalment els obstacles que s'han anat trobant per fer d'aquest producte una eina útil per sortir ja al mercat.

En l’article publicat el passat 22 de novembre al suplement emprenem del diari Ara explica que aquestes empreses han aprofitat l'arribada de la tecnologia Ibeacon, treta al mercat per Apple, que permet localitzar e interactuar amb els telèfons a través de Bluetooth.

Aquest aparell té uns cinc centímetres de diàmetre i s'instal·la en l'establiment i automàticament totes les persones en un radi de 70 metres que tinguin l'aplicació iSilence descarregada rebran una notificació avisant-los que se’ls ha silenciat el mòbil.

Actualment ja tenen signats acords amb diferents cadenes d'assegurances i un hospital. Fins i tot la Generalitat de Catalunya s'està replantejant implantar aquests serveis en les diferents àrees on opera.

Podeu trovar mes informació contactant amb les empreses: Mappit, Setitem i PGR,

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados