Emagister Eventos

Fotografia i viatges en temps de xarxes socials

 • Fechas:

  Del 22/05/18 al 21/06/18

 • Lugar:

  Vàries seus, Salt, Gironés, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 
Amb la fotografia digital i especialment amb la proliferació dels dispositius mòbils com aparells de captura,edició i publicació de les imatges, es diu que la fotografia s'ha democratitzat. Actualment els coneixements tècnics necessaris per fer una bona fotografia no son especialment complicats. La tecnologia disponible permet fer fotografia de qualitat de forma senzilla. Aquest és un fet que permet concentrar-se en allò que en diem la visió del fotògraf. Saber veure una escena, entendre les bases de la composició o conèixer la forma d'editar i millorar les imatges, son competències que ajuden a millorar molt les fotografies que fem. 
 
El viatge és una bona ocasió per practicar fotografia. Per desenvolupar la visió, per millorar la forma de veure i interpretar les escenes, per gaudir fent fotografia. En aquest sentit, durant la sessió analitzarem la relació de la fotografia i el viatge i veurem algunes normes bàsiques del llenguatge audiovisual que podem aplicar a les imatges que captem al viatjar. També comentarem algunes de les implicacions que tenen les xarxes socials en la fotografia de viatges.

 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

22
May 2018
 • 16:30 - 18:00
  Seu de Salt
29
May 2018
 • 16:30 - 18:00
  Seu de Terrassa
21
Jun 2018
 • 16:30 - 18:00
  Seu de Reus

Ponentes ↑ subir

    Antoni Marín Amatller

Llicenciat en Ciències de l'Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1979. Postgrau en Sistemes Interactius Multimèdia per la Universitat Politècnica de Catalunya l'any 1993. Des de l'any 2000 és professor dels Estudis d'Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions de la UOC dins del programa Graduat en Multimèdia.
 
Coordina l'àrea de fotografia i vídeo digital del Graduat en Multimèdia. La seva àrea d'interés se centra en l'ús del vídeo a la xarxa, en especial en el camp del desenvolupament de programes i aplicacions amb continguts audiovisuals.
 
Va ser guionista i realitzador de programes de televisió educativa dins del Programa de Mitjans Audiovisuals del Departament d'Ensenyament per al Canal 33 i Vía Digital. Va treballar en el disseny i realització de cursos de formació ocupacional sobre Tecnologies Multimèdia entre els anys 1996 i 2000.

Eventos relacionados