Emagister Eventos

Organizado por Servei Emprenedoria TecnoCampus

Exportes o has pensat fer-ho? T’expliquem què has de tenir en compte per introduir-te en aquest mercat

  • Fechas:

    Del 30/11/17 al 30/11/17

  • Lugar:

    Sala Burriac, Fundació Tecnocampus, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

La International Business Network és un punt de trobada per a les empreses del territori que exporteu o que teniu la voluntat per fer-ho i teniu l’interès en conèixer oportunitats de negoci en mercats internacionals.


En aquesta trobada, abordarem el mercat francès, un mercat d’aproximadament 70 milions de consumidors. Es tracta de la sisena economia del món, una economia madura i pròspera acompanyada de un clima polític sòlid que aporta confiança i estabilitat.


Un mercat ple de possibilitats per a les empreses catalanes, en especial, per aquelles que aportin solucions d’alt contingut tecnològic o amb gran valor afegit.

És important però conèixer les seves particularitats abans d’endinsar-nos-hi, per tal de tenir més probabilitats d’èxit.


Us convidem a aquesta primera sessió de networking internacional on podrem conèixer tots aquests aspectes de la mà d’una consultora especialitzat en mercats francòfons.


A més a més, ens acompanyarà el gerent de l’empresa ESLA i ens explicarà la seva experiència internacional al mercat francès.


Vine a informar-te i compartir la teva aventura empresarial al mercat de França amb la resta d’empreses participants

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Programa:

12:00 h: Benvinguda, a càrrec de Jaume Teodoro, Director General de TecnoCampus

12:10 h: Presentació de la xarxa International Business Network i del Programa Go Global, a càrrec d’Emma Feriche, Directora de l’Àrea d’Empresa de TecnoCampus

12:20 h: El mercat francès. Ponència: Isabel Garcia, experta en internacionalització Programa Go Global

13:10 h: Cas èxit empresa: Xavier Garcia, gerent de ESLA

13:40 h: Networking amb refrigeri