Emagister Eventos

Dones i Tecnologia

  • Fechas:

    Del 09/03/20 al 09/03/20

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus - Sales Burriac i Laia l'Arquera, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

A Catalunya, segons l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari, només el 13% de l'alumnat matriculat en TIC van ser dones. De cada 1.000 dones, només 4 treballen en el sector de les TIC.

TecnoCampus vol promoure el paper de la dona en la indústria tecnològica per trobar la igualtat en aquest sector. Per això, s’ha compromès a treballar-ho des de l’educació, fomentant les vocacions cientificotècniques entre les noies.

Aquest diàleg, entre dues dones influents en el sector de les TIC té doncs, com a objectiu, difondre i incentivar el paper clau de les dones en l’estudi de les anomenades carreres TIC, i la seva posterior incorporació com a professionals del sector.

El Diàleg s’emmarca dins del cicle que organitza TecnoCampus per commemorar el seu desè aniversari i, alhora, dins de les activitats que cada any s’organitzen en motiu del dia internacional de les dones.

PONENTS:

  • Dra. Núria Salán, química, doctora en ciència dels materials i enginyeria metal·lúrgica, professora de la UPC i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia (SCT), la filial tècnica de l'Institut d'Estudis Catalans
  • Sra. Joana Barbany, directora general de Societat Digital del a Generalitat de Catalunya

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados