Emagister Eventos

"Dimensió Social i Regulatòria de la Transformació digital a les Administracions Públiques"

  • Fechas:

    Del 14/03/19 al 14/03/19

  • Lugar:

    aula AV07, Edifici Guillem Cifre,, Palma, España (mare territorial) (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Hi participarà com a ponent el senyor Borja Adsuara, llicenciat en Dret, conseller d'IGF Spain i de l'Observatori d'Anàlisi del Desenvolupament Econòmic d'Internet (ADEI).

Al senyor Adsuara se'l considera com a un destacat expert en Dret i Estratègia Digital, coneixements que ha demostrat exercint el càrrec de director general de RED.ES (empresa pública, depenent del Ministeri d'Economia, encarregada del foment de la digitalització). És professor de la Universitat Complutense de Madrid (UCM) i també exerceix com a consultor d'estratègia digital dins l'àmbit polític. 

Aquesta conferència oberta i gratuïta s'oferirà a les 16.30 hores, l'aula AV07 de l'edifici Guillem Cifre de Colonya (campus universitari), i per videoconferència a les seus universitàries de Menorca i Eivissa; no s'exigeix inscripció prèvia.

L'activitat s'emmarca al Màster en Gestió de Polítiques Públiques. Títol propi de la UIB (66 ECTS), que ofereix UIBTalent Formació Avançada amb la col·laboració de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques del GOIB i del Consell de Mallorca.

 

 

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados