Emagister Eventos

Organizado por Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació UOC

Debat-Col·loqui: Comunicació Interna

 • Fechas:

  Del 17/05/17 al 17/05/17

 • Lugar:

  Sala Josep Laporte, Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Av. Tibidabo, 39-43. Barcelona., Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El proper dimecres 17 de maig de 18h a 19.15h tindrà lloc la primera edició dels Debats-Col·loqui del Màster universitari de Comunicació corporativa, protocol i esdeveniments de la UOC.

El tema escollit per a aquesta edició és COMUNICACIÓ INTERNA: REPTES DE FUTUR

L'acte tindrà lloc a la Sala Laporte de la Universitat Oberta de Catalunya (Av. Tibidabo, 39-43. Barcelona).

En aquest debat comptarem amb la presència de reconeguts professionals, qui ens donaran el seu punt de vista sobre l'estat actual i els reptes que afronta la comunicació interna dins les empreses i les institucions.

El format col·loqui de l'acte permetrà la participació activa dels assistents. 

Ponents:

 • Maria Rodríguez, directora de Comunicació interna, Desenvolupament i Atenció al Personal i Gerència de Recursos Humans i Organització a l'Ajuntament de Barcelona. 
 • Albert Piqué, director de Comunicació interna de TMB.
 • Joan Cuenca, professor col·laborador de l'assignatura Comunicació interna del Màster universitari de Comunicació corporativa, Protocol i Esdeveniments de la UOC.
 • Enric Almuzara, manager de Desenvolupament de Persones del RACC. 
 • Laura Verazzi, cofundadora i directora de Vector C, consultora especialitzada en comunicació interna.
 • Cristina Salvador, directora de aPortada, agència amb serveis en Comunicació interna.
 • Elisenda Estanyol, directora acadèmica del màster universitari de Comunicació corporativa, protocol i esdeveniments de la UOC.

L'acte és gratuït. Només requereix inscripció prèvia. Inscriu-te aquí! 

Si no pots assistir, però no t'ho vols perdre, podràs seguir-ho en streaming a través del nostre FacebookTwitter o a través del següent link: http://www.uoc.edu/portal/ca/uoc-tv/en-directe/tibidabo/index.htm

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Data: Dimecres, 17 de Maig del 2017.

Hora: 18h

Lloc: Sala Laporte de la Universitat Oberta de Catalunya (Av. Tibidabo, 39-43. Barcelona). 


El programa del Col·loqui-Debat sobre Comunicació interna és el següent: 

18h: Benvinguda i presentació a càrrec d'Elisenda Estanyol, directora acadèmica del màster universitari de Comunicació corporativa, protocol i esdeveniments de la UOC.

18.05h: Presentació dels ponents:

 • Maria Rodríguez, directora de Comunicació interna, Desenvolupament i Atenció al Personal i Gerència de Recursos Humans i Organització a l'Ajuntament de Barcelona. 
 • Albert Piqué, director de Comunicació interna de TMB. 
 • Joan Cuenca, professor col·laborador de l'assignatura Comunicació interna del Màster universitari de Comunicació corporativa, protocol i esdeveniments de la UOC.
 • Enric Almuzara, manager de Desenvolupament de Persones del RACC. 
 • Laura Verazzi, cofundadora i directora de Vector C, consultora especialitzada en comunicació interna.
 • Cristina Salvador, directora de aPortada, agència amb serveis en Comunicació interna.

18.10h: Inici del debat i col·loqui

19.15: Cloenda

 

@UOCinfocom

#masterComUOC

17
May 2017
 • 16:00 - 17:15
  Debat-Col·loqui sobre Comunicació interna

Ponentes ↑ subir

Maria Rodríguez

Llicenciada en Filologia catalana per la UB. Màster en lingüística Computacional per la UB i en Direcció Pública per l’ESADE. Mestratge en Direcció Pública Local a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Va treballar com a coordinadora de formació i comunicació interna a l’Ajuntament de Mataró. Actualment és directora de Comunicació interna, Desenvolupament i Atenció al Personal a la Gerència de Recursos Humans i Organització de l’Ajuntament de Barcelona.

 
 
Albert Piqué

Llicenciat en Periodisme per la UAB. Màster en Direcció Estratègica de la Comunicació per ESADE.

Va treballar com a cap del Departament de Responsabilitat Social Corporativa a TMB i actualment és responsable de Comunicació Interna de Transports de Barcelona (TMB) i presideix l'associació professional Cominterna. 

@apiqueros

 

Joan Cuenca

Doctor en Comunicació, professor investigador de Relacions Públiques i Comunicació corporativa a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (URL) i coordinador del Congrés Internacional de Comunicació i Realitat a la Universitat Ramon Llull. 

Professor vistant de College of Media, Communication and Information en la Universitat de Colorado (EUA) i professor de l'assignatura de Comunicació interna del Màster universitari de Comunicació corporativa, Protocol i Esdeveniments de la UOC. 

@CuencaJoan

 

Enric Almuzara

Llicenciat en Sociologia per la UB, en Periodisme per la UPF i Màster en Direcció de Màrqueting per l’EADA.

Actualmente es Manager de Desarrollo de Personas del RACC, y es el responsable de todas las políticas y acciones de la compañía en los ámbitos de selección, formación, desarrollo de talento, liderazgo y comunicación interna. Previamente, responsable de comunicación interna durante nueve años e inició su carrera en el departamento de Comunicación externa de RACC. 

Actualment és Mànager de Desenvolupament de Persones del RACC i el responsable de les polítiques i accions de la companyia en l'àmbit de selcció, formació, desenvolupament de talent, lideratge i comunicació interna. Previament, responsable de comunicació interna durante nou anys i va iniciar la seva trajectòria al departament de Comunicació externa del RACC.

@Enriralmu

 

Laura Verazzi 

Dissenyadora gràfica amb postgrau d'Especialització en teoria del disseny comunicacional de la Universitat de Buenos Aires i professora de semiòtica. Ha dissertat sobre Comunicació Interna i Endomarketing i sobre la relació entre Comunicació Interna i Clima.

Llarga trajectòria assessorant sobre Comunicació interna a empreses de Llatinoamèrica, així com també gestionant projectes de tot tipus de magnitud per a clients com Bayer, Avion, L'Oréal, Skycanner, UOC, entre altres. A més, ha transitat pels àmbits de la publcitat i el màrqueting en el seu pas per Room 23 i Unilever. 

@LauraVerazzi

 

Cristina Salvador

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Relacions Internacionals al CIDOB. Va treballar en mitjans de comunicació i de dircom de la Fundació Josep Carreras. Avui és directora de aPortada, agència amb serveis en comunicació interna.

Vint anys d'experiència en els àmbits de la comunicació corporativa, formació en comunicació, relacions públiques, responsabilitat social i gestió cultural. Vicepresidenta de l'Associació de Comunicació interna i del Cercle de Cultura, Membre de la Comissió de gabinets del Col·legi de Periodistes i del consell assessor de la Fundació Factor Humà.

@csalvadorb

 

Elisenda Estanyol

Directora acadèmica del Màster universitari de Comunicació corporativa, Protocol i Esdeveniments a la UOC. Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació a la UOC i professora associada al Departament de Comunicació a la UPF i a l'IED. 

Ha treballat en la gestió d'empreses consultores de comunicació i relacions públiques com Llorente">@EliEstanyol

Eventos relacionados