Emagister Eventos

Conferència oberta «Dimensió social i regulatòria de la transformació digital a les Administracions Públiques»

  • Fechas:

    Del 05/03/20 al 05/03/20

  • Lugar:

    sala de graus A, Edifici Jovellanos,, Palma, España (mare territorial) (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Hi participarà com a ponent el senyor Borja Adsuara, llicenciat en Dret, conseller d'IGF Spain i de l'Observatori d'Anàlisi del Desenvolupament Econòmic d'Internet (ADEI).

Al senyor Adsuara se'l considera com a un destacat expert en Dret i Estratègia Digital, coneixements que ha demostrat exercint el càrrec de director general de RED.ES (empresa pública, depenent del Ministeri d'Economia, encarregada del foment de la digitalització). És professor de la Universitat Complutense de Madrid (UCM) i també exerceix com a consultor d'estratègia digital dins l'àmbit polític. 

Aquesta conferència oberta i gratuïta s'oferirà el dijous 5 de març, a les 16.30 hores, a la sala de graus A de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos (campus universitari), i per streaming al canalUIB ; no s'exigeix inscripció prèvia.

L'activitat s'emmarca al mòdul 5 del Màster en Gestió de Polítiques Públiques. Títol propi de la UIB (66 ECTS), que ofereix UIBTalent Formació Avançada amb la col·laboració de la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització del Govern de les Illes Balears i del departament d'Hisenda del Consell de Mallorca.

 

 

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados