Emagister Eventos

Conferència Inaugural del Màster en Gestió de Polítiques Públiques

  • Fechas:

    Del 13/11/18 al 13/11/18

  • Lugar:

    aula de graus d'economia, Edifici G. M. de Jovellanos,, Palma, España (mare territorial) (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Conferència oberta i gratuïta a tothom: "L'Agenda 2030, al centre de les polítiques públiques". A les 18 hores, l'aula de graus d'economia de l'edifici Jovellanos (campus UIB), i per streaming a través del Canal UIB.

Hi participarà com a ponent la senyora Cristina Gallach, periodista i alta comissionada per a l'agenda 2030 a Espanya. La ponent va ser secretària general adjunta de Nacions Unides, a més de portaveu i directora de comunicació de Javier Solana durant el seu mandat al capdavant de l'OTAN (1996-99) i com a responsable de política exterior de la Unió Europea (1999-2009). En el Consell de la Unió Europea, va ser responsable d'Igualtat d'Oportunitats i, amb anterioritat, cap de Relacions Públiques. Té també una àmplia experiència com a periodista, en particular com a corresponsal en zones de conflicte, l'Antiga Unió Soviètica i Brussel·les.

La cerimònia inaugural del Màster en Gestió de Polítiques Públiques. Títol propi de la UIB (66 ECTS), estarà presidida pel rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques del Govern de les Illes Balears, senyora Catalina Cladera; i el conseller insular d'Economia i Hisenda del Consell de Mallorca, senyor Cosme Bonet.

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados