Emagister Eventos

"Com preparar el teu Treball Final de Grau (cicle "Experiències")"

  • Fechas:

    Del 29/11/16 al 29/11/16

  • Lugar:

    Seu de la UOC, C. Alfara de Carles 18, Tortosa, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El proper 29 de novembre a les 18.00 h us esperem a Tortosa en un nova sessió del cicle "Experiències". En aquesta ocasió, Marcel González Poy, graduat del Grau de Tecnologies de la Telecomunicació per la UOC, ens presentarà el seu projecte final de grau, Sistema de reconeixement d'emocions en la parla basat en la parametrització del senyal de veu, amb què ha estat seleccionat com a finalista dels Premis UOC-RMF que organitzen la UOC i la Ramon Molinas Foundation amb l'objectiu de fomentar l'emprenedoria tecnològica i científica. Els guardons reconeixen els millors projectes de grau dels estudiants dels programes dels Estudis d'Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC.

A partir de la seva experiència ens donarà una sèrie de pautes per preparar i dur a terme amb èxit el projecte final de grau a la UOC.

L'activitat forma part del cicle de conferències “Experiències”, impulsat per la UOC amb l’objectiu de crear nous espais oberts a la ciutadania per compartir coneixement. Aquesta iniciativa posa les seus territorials de la Universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Així mateix, pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens presentin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados