Emagister Eventos

Anant pel món amb una càmera; fotografia de viatges

  • Fechas:

    Del 20/06/16 al 20/06/16

  • Lugar:

    Seu de la UOC, Av.Tibidabo,39-45 08035 Barcelona, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Cases sobre l'Arno a Florència (Itàlia)

Sessió sobre la fotografia de viatges, per Antoni Marín, professor del Grau de Multimèdia de la UOC. S’adreça als interessats en la fotografia i en aquesta ocasió tractarà sobre la fotografia de viatges.

Quan anem de viatge, pràcticament tots sortim de casa amb un dispositiu fotogràfic. Pot ser una càmera rèflex, una càmera sense mirall, una compacta o un mòbil, una diversitat d’aparells que ens possibilita actuar com a reporters allà on anem. Actualment qualsevol d’aquests dispositius ens facilita la tasca de captar imatges amb un bon nivell de qualitat, no cal una especial competència tècnica per fer bones fotografies perquè les prestacions creixents de qualsevol d’aquests dispositius ens facilita la feina.

Ara bé, hi ha un part de la fotografia, de la fotografia de viatges en aquest cas, que no ens la resolen els dispositius. Veure una fotografia, desenvolupar la visió del fotògraf, crear un estil personal, explicar visualment la història d’un viatge..., és quelcom que és competència del fotògraf o del viatger.

En aquesta sessió parlarem d’explicar històries a traves de la fotografia quan anem de viatge, de la importància de despertar sentiments i transmetre vivències més enllà d’aconseguir imatges correctes, de l’actitud envers les persones que coneixem durant un viatge, de com captar els paisatges, de com captar la imatge urbana de les ciutats.

La sessió tindrà lloc el dia 20 de juny entre les 18.00 h i les 21.00 h. Constarà de dues presentacions d’aproximadament una hora i hi haurà temps també per obrir un debat amb els assistents.

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados