Emagister Eventos

#SpinUOC 2018: jornada anual d'emprenedoria i transferència de la comunitat UOC

 • Fechas:

  Del 14/06/18 al 14/06/18

 • Lugar:

  Antiga Fàbrica Estrella Damm, Carrer del Rosselló, 515 08025 Barcelona, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) va celebrar la 6a. edició de l’#SpinUOC, la trobada anual de transferència i emprenedoria entre la Universitat i el seu entorn social i empresarial. L’#SpinUOC s’emmarca dins de Hubbik, la plataforma que impulsa l’emprenedoria i la innovació oberta vinculada als àmbits de coneixement de la UOC. L’acte va ser conduït per Òscar Dalmau, amb música en directe. Enguany es va celebrar el 14 de juny a les 19 h a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm (c. Rosselló, 515, de Barcelona), amb el suport d’Estrella Damm, Foment del Treball Nacional, Ramon Molinas Foundation, 4 Years From Now i Seed "> SpinMeetings!

Les solucions tecnològiques van ser les protagonistes dels vuit projectes seleccionats que es van presentar a l’#SpinUOC d’enguany, en un format creatiu i amb una durada de poc més de cinc minuts. Després de les presentacions hi va haver la possibilitat de parlar amb els seus protagonistes.

Premis

Es van lliurar tres premis en metàl·lic entre els vuit projectes presentats a l’esdeveniment: un al millor projecte emprenedor, dotat amb 3.000 euros, i dos premis de 2.000 euros cadascun, un al que tingui més impacte social (patrocinat per la Ramon Molinas Foundation) i un altre a la millor presentació feta el dia de l’acte. Tots tres guardons van ser atorgats en el mateix esdeveniment, el 14 de juny.

Concurs de fotos a Twitter i Instragram

Piulades fotos a Twitter o publicades a Instragram, inspirant que Tot és possible! amb l’etiqueta #SpinUOC, van poder participar en un concurs per guanyar una entrada per al 4 Years From Now (4YFN). En aquesta secció en teniu més detalls.

L’#SpinUOC té el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

14
Jun 2018
 • 16:30 - 17:00
  Registre d'assistents
 • 17:00 - 17:15
  Benvinguda
 • 17:15 - 18:15
  Presentació dels projectes
  Voiception
  «Tecnologia per al reconeixement d’emocions»
  Eduard Marcel González, graduat en Tecnologies de Telecomunicacions, especialitat de Telemàtica per la UOC
   
  Optimio
  «El teu optimitzador de despeses»
  Joan Iniesta, estudiant d'Administració i Direcció d'Empreses a la UOC
   
  Monstrid Pathmaker
  «La revolució dels videojocs de plataformes»
  Josep Matamoros, postgraduat en Aplicacions per a Dispositius Mòbils i estudiant del màster de Desenvolupament de Videojocs a la UOC
   
  Muutech
  «Monitorització fàcil i per a tots»
  Víctor J. Calvo Querol, màster en Seguretat Informàtica i màster en Direcció i Gestió de Sistemes i Tecnologies de la Informació per la UOC
   
  PotMath
  «Realitat virtual per a les dificultats d’aprenentatge»
  Frederic Cerón, graduat en Psicopedagogia i estudiant de Psicologia a la UOC i participant d'EduTECH Emprèn
   
  Relief Maps
  «Fem visibles les desigualtats socials»
  Maria Rodó de Zárate, investigadora del grup de recerca Gènere i TIC de l'Internet Interdisciplinary Institute (IN3) de la UOC
   
  Filmclub
  «Aprendre amb el cinema»
  Miquel Cerdà, participant en el programa EduTECH Emprèn de Hubbik
   
  uCheck
  «Lluitem junts contra les fake news»
  Lorenzo Marini, postgraduat en Periodisme Digital per la UOC
 • 18:15 - 18:30
  Lliurament dels premis
  Es lliuraran tres premis en metàl·lic entre els vuit projectes presentats a l’esdeveniment: un al millor projecte emprenedor, un al que tingui més impacte social (patrocinat per la Ramon Molinas Foundation) i un altre a la millor presentació feta el dia de l’acte.
   
 • 18:30 - 19:30
  SpinMeetings
  Possibilitat de dur a terme reunions breus amb qualsevol dels responsables dels projectes.

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados