Emagister Eventos

Organizado por Estudis EiE Economia i Empresa de la UOC i Business with Common Sense

II Premis Campions pel Clima de les Jornades Internacionals Ecopreneurs for the Climate. ECO4CLIM16, Barcelona

  • Fechas:

    Del 28/10/16 al 28/10/16

  • Lugar:

    Avda.Tibidabo 39-43, Barcelona (SPAIN), Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

La segona edició d’Ecoemprenedors pel Clima, ECO4CLIM16, manté els Premis Campions pel Clima per aquelles persones emprenedores o empreses incipients que donen resposta als reptes del Canvi Climàtic.

Ecopreneurs for the Climate és la setmana global de l’economia verda i el moviment pel clima, una iniciativa internacional que vol donar visibilitat i escalar solucions empresarials socialment i ambientalment responsables que permetin afrontar els reptes del canvi climàtic i els Acords de París.

Per continuar impulsant els emprenedors i les Pimes que plantegen solucions innovadores als reptes socials i ambientals del canvi climàtic, la jornada ECO4CLIM16 que es farà a la UOC el dia 28 d’octubre al matí, manté el certamen “Premis Campions del Clima”.

S’hi poden presentar emprenedors i Pimes ‘verdes’ de nova creació que treballin en els àmbits de l’adaptació i/o mitigació del canvi climàtic des d’una aposta innovadora. Es pot fer des de diferents perspectives, com per exemple, aportant solucions climàtiques i ambientals, fent sensibilització, empoderant comunitats vulnerables, etc.

Els emprenedors i Pimes seleccionades per al guardí "Premis Campions del Clima" hauran de venir el dia 28 d'octubre a la UOC per presentar el seu projecte davant l'audiència d'ECO4CLIM16. La presentació dels projectes es farà en el format "pecha kucha" (20 diapositives, 20 segons per diapositiva). Serà el públic assistent qui dicidirà, per votació, el guanyador del guardó.

Els premis inclouen inscripció gatuïta a xarxes de negocis sostenibles, entrevistes a mitjans nacionals i internacionals, tutoria per part dels socis, i un premi "estrella" al projecte més votat que consisteix en la subscripció gratuïta, durant sis mesos, a ImpactHub Barcelona. A més, el projecte guanyador a nivell internacional de tots els ECO4CLIM16 podrà participar al COP22 que es farà a Marrakesh els dies 14 i 15 de novembre.

Si creus que tens un projecte interessant en aquesta línia no dubtis a presentar-te.


INSCRIU-TE. BONA SORT!

Amb el patrocini d'ImpactHub Barcelona

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados