Emagister Eventos

Organizado por Doctoral School

Concurs «Llegeix la teva tesi en 4 minuts» - Convocatòria 2018 - Primera fase

  • Fechas:

    Del 14/05/18 al 14/05/18

  • Lugar:

    Sala d'Actes, Av. Carl Friedrich Gauss, 5, Castelldefels (Barcelona) (Spain), Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), amb el suport de la Generalitat de Catalunya, organitza la final del concurs «Llegeix la teva tesi en 4 minuts», en què participaran les dotze universitats catalanes. La final consistirà en una sessió única, oberta, pública i presencial en què es presentarà una persona candidata per universitat que haurà estat seleccionada després d’una fase classificatòria.

L’objectiu del concurs és plantejar als estudiants de doctorat, de qualsevol disciplina científica, el repte d’explicar la seva recerca durant un temps màxim de quatre minuts en un llenguatge senzill i fàcilment comprensible per a un públic general. El propòsit d’aquesta iniciativa és acostar la recerca dels joves científics a la societat, i també potenciar l’interès d’aquests en la divulgació i difusió de la ciència.

L’Escola de Doctorat organitza la primera fase eliminatòria del concurs per obtenir el candidat o la candidata de la Universitat Oberta de Catalunya que participarà en la fase final. D’aquesta manera, l’Escola vol incentivar que els doctorands millorin les capacitats i tècniques per a transmetre i divulgar coneixement de manera entenedora, contribuir que els futurs investigadors prenguin consciència de la rellevància de transferir coneixement científic a un públic no especialitzat, en sintonia amb la vocació de servei públic de les universitats, i acostar la ciència, el coneixement i la recerca que es fa a la UOC a un públic no especialitzat.

Per a més informació podeu consultar les bases de la convocatòria.

La comunicació en relació amb els dubtes, reclamacions o suggeriments es farà per l’adreça de correu electrònic de l’Escola de Doctorat: phd_school@uoc.edu.

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Primera fase

L’Escola de Doctorat de la UOC organitza aquesta primera fase en què se seleccionarà el doctorand o doctoranda que passarà a la fase final. Consistirà en una fase eliminatòria que tindrà lloc el dia 14 de maig del 2018 en una sessió única, oberta i pública a la sala d’actes de l’edifici de Castelldefels (Parc Mediterrani de la Tecnologia, Edifici B3, av. Carl Friedrich Gauss, 5, 08860 Castelldefels, Barcelona), amb la possibilitat de participar-hi en línia.

L’exposició es podrà fer en català, espanyol o anglès.

El jurat serà format pels directors dels programes de doctorat i el director de l’Escola de Doctorat, més un representant de cada comissió acadèmica del doctorat.

La intervenció dels candidats es farà per ordre alfabètic i la decisió del jurat es farà efectiva al final de la sessió i es comunicarà a l’FCRi.

La participació en el concurs serà considerada una activitat important per a incorporar al document d’activitats del doctorand o doctoranda i per a millorar l’expressió oral.

Si t'interessa assistir-hi com a públic per a donar suport als participants i conèixer el nostre candidat, inscriu-te en aquesta mateixa web abans del 10 de maig.

I en cas que no puguis venir, pots seguir la fase classificatòria en directe a través d'aquest enllaç.

 

Fase final

L’FCRi organitza la fase final que tindrà lloc presencialment a la ciutat de Barcelona (i, en anys posteriors, per rotació, a la resta del territori) el dimecres 6 de juny de 2018 a Movistar Centre (Auditori Plaça Catalunya, Portal de l’Àngel, 08002 Barcelona). Consistirà en una sessió única, oberta i pública en què participaran els dotze doctorands provinents de cadascuna de les universitats catalanes participants. La intervenció es farà per ordre alfabètic i podrà ser en català, espanyol o anglès. L’FCRi establirà el jurat.

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados