Emagister Eventos

Organizado por Campus Extens de la URV a Tortosa en col·laboració amb la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Tortosa

Concert de Nadal del campus Terres de l'Ebre amb el Quartet Mèlt

  • Fechas:

    Del 11/12/20 al 11/12/20

  • Lugar:

    Altar Major de la Catedral de Tortosa, Catedral de Tortosa, Carrer del Palau, Tortosa, Tortosa, Bajo Ebro, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

El Quartet Mèlt, els guanyadors del popular concurs televisiu Oh Happy Day l'any 2015, serà l'encarregat d'oferir el tradicional concert de Nadal del Campus Terres de l'Ebre de la URV. El Quartet Mèlt és un grup vocal format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya,. Es tracta de la soprano Magalí Sare (Bellaterra), la contralt Ariadna Olivé (Barcelona), el tenor Eloi Fort (Tarragona) i el baríton Oriol Quintana (Sabadell).

Oferiran un repertori de cançons nadalenques que barregen des de temes de la música popular catalana, com ara Desembre congelat El petit vailet fins a temes tradicionals del repertori anglosaxò com ara White Christmas d'Irving Berlin.

L'entrada és gratuïta, però degut a les mesures de la COVID-19, però cal inscripció prèvia al telèfon  977 464 001 o al correu electrònic cte.direccio@urv.cat.

 

 

Lugar ↑ subir