Emagister Eventos

Organizado por Fundació TecnoCampus

Webinar: "Estratègia per al desenvolupament de nous canals de distribució i promoció"

  • Fechas:

    Del 17/11/20 al 17/11/20

  • Lugar:

    Tecnocampus, Carrer d'Ernest Lluch, Mataró, Espanya, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Sessió online: Estratègia per al desenvolupament de nous canals de distribució i promoció

 

Objectius:

 

  • Identificar les noves oportunitats sectorials per al desenvolupament de nous mercats per als productes i serveis d’empreses industrials.
  • Conèixer les noves estratègies per al desenvolupament de nous canals de comunicació i distribució, associats a les noves tendències en el àmbits comercial i de màrqueting.
  • Visualitzar sinergies i aprendre de les bones pràctiques (benchmarking) i els seus casos d’èxit, per mitjà de l’explicació d’aplicacions reals implementant millores operatives a empreses del sector industrial, i explicat en primera persona pels seus implicats.  

 

Adreçat a:

 

Propietaris, gerents o responsables comercials, màrqueting o desenvolupament de negoci d’empreses del sector industrial que vulguin transformar els seus negocis amb l’objectiu de créixer de manera innovadora i sostinguda.

 

Contingut/Agenda:

 

• 15-16:45h: Ponència Magistral: “Estratègia per al desenvolupament de nous canals de distribució i promoció “:

 

Impartida per en Xavier Gallardo, soci director de Novatec Advisors, consultor especialista en creixement empresarial, administració i direcció d'empreses, desenvolupament tecnològic, i gestió estratègica i de la innovació, amb més de 25 anys d'experiència professional, havent ocupat càrrecs directius en empreses industrials des de l'any 2002.

 

• 16:45-17:00h (descans)

 

• 17 a 19h: Presentació de casos d’èxit empresarial lligats a nous canals de comunicació i distribució, explicades en primera persona:

 

• 17:00-17:30h Toni Visa, CEO i Co-Fundador de VLD Engineering

• 17:30-18:00h Pau Palacios, VP Operations de KUBBO

• 18:00-18:30h Cristian Martinez de ETIDEM i Sergi Caselles de  YELOU

 

• 18:30- 19:00h Taula rodona entre les tres empreses convidades i la participació de les empreses assistents, moderat i dinamitzat per en Xavier Gallardo .

 

Metodologia

 

Sessió amb la participació d’empreses catalanes, que han realitzat el seu procés de transformació en la seva comunicació i/o distribució, que compartiran els seus casos d’èxit, impartida i dinamitzada per en  Xavier Gallardo, enginyer industrial i Doctor en innovació tecnològica en projectes d'enginyeria de producte i procés per la UdG-UJI-UPC, i postgraduat en creixement empresarial a pimes industrials per l'IESE, assessor acreditat d’ACCIO en les àrees d'estratègia empresarial, gestió de la innovació, desenvolupament tecnològic i Industria 4.0, i del Ministerio de Industria  en diversos programes de creixement empresarial específics per empreses industrials,

 

Data/hora/lloc:

 

Data: 17 de novembre

Hora: de 15 a 19 h

Inscripcions: fins el 16 de novembre

El dia laborable  abans de la sessió t’enviarem el link a la plataforma per la inscripció

 

Lugar ↑ subir

Ponentes ↑ subir

Ponència magistral a càrreg de:

 


Presentacions de casos d'èxit per: