Emagister Eventos

Scratch a l'hospital: programant Salut

  • Fechas:

    Del 17/10/18 al 17/10/18

  • Lugar:

    Pavelló 8, Recinte de Montjuïc, Fira de Barcelona, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 

És possible que nens i nenes aprenguin a programar els seus propis jocs, històries i animacions? I que a més sigui d’una manera lúdica i senzilla? Aquesta és la premissa amb què neix l’Scratch, un llenguatge de programació creat per l’Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT) i que està adreçat a infants entre 8 i 12 anys.

 

Un equip de voluntaris del grup INVENTA fa anys que acosta l’Scratch a infants i també forma voluntaris del sector de la salut en Scratch. En aquest taller volem mostrar-vos un tast del que fem, de les nostres experiències i de com ensenyem Scratch als infants. T’apuntes a aprendre Scratch amb nosaltres?

 

En què consistirà el taller? Un equip de voluntaris acostarà l’entorn de programació Scratch a partir de diferents jocs i reptes, que els i les participants hauran de resoldre amb ajuda de les Scratch Cards. A més, podrem veure algunes aplicacions directes amb Arduino o Lego.

 

Quan i on? El taller tindrà lloc el dia 17 d’octubre de 10:30 a 12 hores a l’estand de l’eHealth Center de la UOC a Healthio 2018, al Pavelló 8 del Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Us recomanem que arribeu amb 15 minuts d’antelació per preparar-ho tot i assegurar-nos de començar a l’hora.

 

A qui va dirigit? El taller està adreçat a qualsevol persona de més de 8 anys.

 

Què cal portar? Un portàtil propi i cable d’alimentació. Es pot fer servir Windows o IOS com a sistema operatiu i és important que l’ordinador no sigui molt vell. Caldria que us instal·léssiu l’Scratch al vostre ordinador. Podeu fer-ho des d’aquí.

 

Vull participar-hi! L’activitat és lliure i gratuïta, però cal que us hi registreu emplenant el formulari d’inscripció. Atenció: les places són limitades, afanya’t i no te’n quedis sense!

 

Aquest taller s’ha impulsat des de l’eHealth Center de la UOC i s’ha pogut fer gràcies al suport i implicació del grup INVENTA dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació i de l’Àrea de Globalització i Cooperació, en el context del projecte Scratch Social UOC.

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados