Emagister Eventos

Fitness Creatiu: taller de tècniques creatives

  • Fechas:

    Del 10/11/18 al 10/11/18

  • Lugar:

    Seu de Salt (UOC), Carrer Sant Antoni, 1, 17190 Salt, Salt, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Taller Fitness Creatiu de 12:30 a 14h a la Seu de Salt.

Tots som creatius, però per demostrar-nos-ho cada dia cal practicar la creativitat com si fos un esport. En aquest taller de Fitness Creatiu aprendrem tècniques senzilles en forma d’exercicis que podrem fer diàriament. Només cal posar-s’hi!

Per tal d’exercitar el múscul creatiu, primer cal lluitar contra la einstellung, certes rutines i mandres. I amb l’ajuda d’un munt de tècniques es pot pensar “lateralment” en qualsevol àmbit de la vida (professional, personal, acadèmica...).

El taller serà impartit per Sílvia Sivera, professora de la UOC i creativa publicitària. Professora de creativitat al grau de Comunicació i al de Disseny i Creació Digitals. També dirigeix el Màster universitari d' Estratègia i creativitat en publicitat. Autora de materials didàctics per estimular la creativitat i coautora de dos jocs digitals: Houston i TOPS.

Si vols venir al taller de Fitness Creatiu realitza la inscripció gratuïtament.

Tanmateix el taller de Fitness Creatiu s´emmarca en el conjunt d' activitats proposades durant tot el dia en la I Jornada de Creativitat que tindrà lloc a la Factoria Cultural Coma Cros. Si voleu obtenir més informació sobre les activitats programades per les diferents entitats consulteu el programa complet.

Lugar ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados