Emagister Eventos

Organizado por UOC Alumni

Webinar Alumni: Smart food, smart workers

  • Fechas:

    Del 20/09/18 al 21/09/18

  • Lugar:

    online, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 

Estrenem el curs carregats de bones intencions i la dieta és un dels aspectes a millorar després dels hàbits més irregulars que sovint ens porta l'estiu. Segons l'Organització Internacional del Treball, menjar malament pot disminuir fins un 30% la productivitat laboral, i diversos estudis han demostrat que la nostra alimentació és important per aconseguir un millor rendiment en el nostre dia a dia.
 
En aquest webinar Alicia Aguilar Martínez, Anna Bach Faig i F. Xavier Medina Luque, ens ajudaran a que tinguem una alimentació i un estil de vida més saludables.
 
 
Webinar sobre alimentació i estil de vida saludables.
20 de setembre de 22 h a 24 h (online)
 
Inscriu-te i t'enviarem un correu amb l'enllaç per seguir el webinar en directe.
 
Si ets Premium rebràs el vídeo i els materials després del webinar. També podràs tornar a disfrutar d'aquest i de tots els altres webinars quan i on vulguis des de la web Alumni.
 

 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

 

El webinar està estructurat en 3 parts:

 

- Introducció als estils de vida saludable.

- Què menges? Quin estil de vida tens?

- Solucions i recomanacions d'alimentació i estils de vida saludables.

 

 

Durant el webinar els assistents us podreu connectar a la web www.menti.com per respondre a una sèrie de preguntes que plantejaran els ponents. Us donarem un codi per accedir-hi. Els resultats es mostraran en directe. 

 

 

Programa del webinar Esencia y bases de la Marca Personal Diagnóstico de la Marca Personal Diseño de la Marca Personal Cuándo y cómo usar una marca personal Cómo construir una marca personal Desarrollo de la Marca Personal Estos conceptos se intercalarán y complementarán con ejercicios prácticos

 

Ponentes ↑ subir

Eventos relacionados