Emagister Eventos

Seminari Indústria 4.0

  • Fechas:

    Del 05/07/18 al 05/07/18

  • Lugar:

    Aula Business Lab1-TCM2, Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Indústria 4.0. Com podem avançar en la transformació digital de les empreses?

 

L’Escola Superior Politècnica i el programa Alumni del Tecnocampus inicien els seminaris de la Indústria 4.0, dirigits a graduats de l’EUPMT i de l’Escola Superior Politècnica de Tecnocampus.

Et convidem a participar en un grup de professors i antics estudiants on es reflexionarà sobre el coneixement i experiència de tots els assistents en com fer avançar la transformació digital a les empreses.

Les noves tecnologies i la digitalització de processos permeten noves estratègies de producció que evolucionen de l’antiga fàbrica a l’smart factory.

En aquest primer seminari, proposem treballar aquest tendència i, al mateix temps, contrastar experiències, plantejar dubtes i necessitats amb professionals i antics companys de la universitat.

El seminari tindrà lloc el proper dijous 5 de juliol al Business Lab de Tecnocampus.

És imprescindible ser membre del Programa Alumni per poder assistir a l'esdeveniment. Per registrar-te i conèixer tots els avantatges, clica aquí 

El programa és el següent:

 

18:00 – Presentació 

18:10 – Ponència: “Camins per a la transformació digital de les empreses”, a càrrec del professor Jordi Ayza de l'ESUPT.

18:30 – “El cas de  SAMCLA Smart Systems: condicionants i les necessitats a la meva empresa”, a càrrec de Manel Claus, gerent de Samcla i alumni de l'ESUPT.

19:00 – Preguntes i debat entre els participants, coordinat per Joan Triadó, professor de l'ESUPT.

19:30 – Espai de networking entre els participants

 

T'esperem el 5 de juliol al Tecnocampus!

 

 

 

 

 

 

 

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados