Emagister Eventos

Organizado por OFICINA MATARO EMPRESA TECNOCAMPUS

PAE Mataró-“Què és el 5G i com ens canviarà la vida i els negocis”

  • Fechas:

    Del 10/04/19 al 10/04/19

  • Lugar:

    Fundació Tecnocampus, Mataró, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

 

Et convidem a participar del proper Workshop, de la mà de PAE Mataró, que ens explicarà què és el 5G i com ens canviarà la vida i els negocis. Eduard Martín, director del programa 5G de la MWCapital Barcelona, serà entrevistat per Tomás Cascante en un format obert amb participació de tots els assistents.

Vine a la sessió i posa’t al dia sobre el tema més revolucionari des de l’aparició d’Internet! No et quedis enrere, ara tens l’ocasió d’escoltar, dialogar i preguntar tot allò que desitgis saber sobre per què el 5G és la gran eina per mantenir la competitivitat del teu negoci i com afectarà a tots els ordres de la nostra vida particular i del conjunt de la societat.

El 5G obre una nova i quasi infinita dimensió al món en el que demà (2020) viurem. En telecomunicacions, 5G són les sigles utilitzades per referir-se a la cinquena generació de tecnologies de telefonia mòbil. És la successora de la tecnologia 4G. Actualment es troba sense estandarditzar i les empreses de telecomunicació estan desenvolupant els seus prototips. Està previst que el seu ús comú sigui el 2020, o es demà.

 

 

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

18:00h Acreditacions
18:30h Benvinguda
18:35h Entrevista a Eduard Martí, director del programa 5G de la MWCapital Barcelona
19:15h Intervencions dels assistents
19:45h Coffee-end
20:00h Networking

 

 

Ponentes ↑ subir

Patrocinadores ↑ subir

Eventos relacionados