Emagister Eventos

Organizado por Estudis d'Arts i Humanitats

Master class Mireia Sopena

  • Fechas:

    Del 17/02/16 al 17/02/16

  • Lugar:

    Av.Tibidabo,39-45 08035 Barcelona, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

L’excel·lència d’un llibre editat s’adverteix en petits detalls que són fruit tant dels controls editorials com del bon ofici dels correctors. Un corrector amb poca experiència ha d’aprendre uns protocols que li permeten minimitzar el risc d’error, alhora que, per la mateixa raó, un de professional ha de ser autocrític respecte dels procediments que ha après.

El Màster d’Edició digital de la UOC ha programat una master class sobre Criteris avançats d’edició i correcció de textos a càrrec de Mireia Sopena. Els procediments i el grau d’intervenció. En aquesta sessió oferirem, a editors i correctors, consells per perfeccionar la revisió de textos. Ens proposarem millorar els procediments i precisar el grau d’intervenció tant en la correcció d’original com en la de primeres compaginades, reduint la perillositat dels sistemes de revisió i reconsiderant automatismes adquirits en l’ofici de correcció.

Mireia Sopena és pofessora del màster d’Edició digital de la UOC, postgraduada en Estudis Avançats d’Edició pel Gremi d’Editors de Catalunya i llicenciada en Filologia Catalana (UB). Actualment, és la coordinadora de l’Àrea d’Edició de Publicacions i Edicions de la UB.

La master class serà gratuïta i oberta a tothom que hi estigui interessat, i se celebrarà el 17 de febrer de 2016 de 18.00 a 20.00h a la seu de la UOC d'Av. Tibidabo nº 39-43 de Barcelona. Per assistir a l’acte la inscripció és obligatòria. Les places són limitades.

Lugar ↑ subir

Eventos relacionados