Emagister Eventos

Healthy Workshop: Fumar mata, fumar fa emmalaltir, fumar enganxa, però per sobre de tot fumar és evitable

  • Fechas:

    Del 31/05/18 al 31/05/18

  • Lugar:

    UOC-22@_SalaS1B, Rambla Poblenou, 156, 08018Barcelona, Barcelona, España (mapa)

Web del evento

Descripción ↑ subir

Les reunions de discussió constitueixen un fragment habitual i atractiu de la vida acadèmica. Des dels Estudis de Ciències de la Salut s'ha posat en marxa una iniciativa (sota l'epígraf de 'Healthy Workshops') per reunir-nos periòdicament en el marc de la docència, investigació i la innovació. Les nostres reunions inclouen discussions sobre investigacions relacionades amb les ciències de la salut i altres temes que poden ser d'interès per a una cultura centrada en la Societat del Coneixement i l'ús de tecnologies digitals en diferents camps (educació, salut, etc.).

Les nostres reunions brinden l'oportunitat de compartir la nostra pròpia docència i investigació; i aprendre més sobre el que estan fent altres docents i investigadors; proporcionen un lloc per rebre retroalimentació d'índole constructiva sobre aspectes concrets de docència, recerca i innovació; i, finalment, proporcionen un fòrum òptim per a la comunicació sobre l'estat actual i les perspectives futures de la docència, recerca i la innovació, unint esforços col·laboratius i gestant els fonaments per buscar possibles sinergies entre grups de recerca dins de la universitat i fora d'ella.

Els principals objectius dels de 'Healthy Workshops' són:

• Conèixer la doència i recerca que s'està duent a terme a la nostra Universitat.

• Compartir idees i disseminar informació sobre recerca i innovació.

• Fomentar el pensament crític.

• Fomentar un sentit de participació i recerca entre tots els membres dels nostres estudis i de la nostra Universitat.

Tots sous benvinguts a participar-hi!

Lugar ↑ subir

Programa ↑ subir

Fumar mata, fumar fa emmalaltir, fumar enganxa, però per sobre de tot fumar és evitable

 

Què és el tabac i com és la seva addicció?, qui fuma?, com capta la indústria del tabac els joves consumidors?, què provoca el tabac sobre la salut?, com es diagnostica i es tracta eficaçment?

Respondrem aquestes preguntes i moltes d'altres sobre el producte de més èxit de la societat de consum i el problema sanitari que causa més mortalitat i morbiditat en el nostre entorn.

Ponentes ↑ subir

Eventos relacionados